مدیریت دانش کلید افزایش بهره‌وری و نوآوری در شرکت ملی مس

اقتصاد ایران: مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بر اهمیت مدیریت دانش با هدف افزایش بهره‌وری و نوآوری در این شرکت تاکید کرد.

- اخبار بازار -

به گزارش پایگاه خبری مس‌پرس، دکتر حسین مدرس خیابانی، در جلسه‌ای با مدیران و دست اندرکاران تولید مجتمع مس سرچشمه، بر اهمیت مدیریت دانش در تربیت نیروی انسانی متخصص تاکید کرد.

 وی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی مؤثر در این راستا، گفت: مدیریت دانش یک ابزار کلیدی برای ارتقاء سطح توانمندی‌های نیروی انسانی است که باید به این مقوله توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

دکتر مدرس خیابانی تصریح کرد: سازمان ها با توجه به استراتژی‌های مؤثر در جمع‌آوری، ذخیره‌سازی و به اشتراک‌گذاری اطلاعات، می‌توانند از تجربیات گذشته بهره‌برداری کنند و به رشد و شکوفایی خود شتاب بیشتری ببخشند.

وی گفت: استراتژی مدیریت دانش به عنوان کلیدی برای افزایش بهره‌وری و نوآوری در سازمان‌ها می‌تواند زمینه‌ساز تحول در صنعت مس و سایر صنایع کشور باشد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با تاکید بر تهیه یک گزارش جامع در خصوص نظام آموزشی مجتمع مس سرچشمه افزود: این گزارش می‌تواند نقشه راهی برای بهبود فرآیندهای آموزشی و تربیت نیروهای متخصص در صنعت مس باشد.

وی در ادامه بر ضرورت انتقال دانش بین مجتمع‌های تولیدی شرکت ملی صنایع مس ایران تاکید کرد و گفت: انتقال تجربه و دانش بین مجتمع‌ها می‌تواند به ما کمک کند تا از ظرفیت‌های موجود به بهترین نحو بهره‌برداری کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین به اهمیت تحقیقات کاربردی اشاره کرد و افزود: پژوهش‌ها باید هدفمند و برای دستیابی به محصول و نتیجه باشند، نه تنها برای پژوهش به خودی خود.

وی تاکید کرد: شرکت ملی صنایع مس یک سرمایه ارزشمند برای کشور است و می‌تواند در حوزه مدیریت دانش نقش‌آفرینی ویژه‌ای داشته باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ