عبدالملکی: تحریم‌های اقتصادی طمع نظام استکباری علیه ایران بود

اقتصاد ایران: رشت- عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) گفت: بیشترین تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران بعد از فتنه ٨٨ اتفاق افتاد لذا تحریم‌ها برای ایجاد جنگ اقتصادی در دستور کار نظام اسکتباری قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله عبدالملکی عصر پنجشنبه در نشست بصیرتی به مناسبت بزرگداشت حماسه هشت دی گیلان در سپاه ناحیه مرکزی رشت با گرامیداشت حماسه آفرینی مردم گیلان در هشتم دی ماه سال ٨٨ اظهار کرد: امام خمینی (ره) در دوران معاصر، حاکمیت جریان حق را در دنیا ایجاد نموده و جریان باطل در طول دوران انقلاب اسلامی با توطئه‌های مختلف مقابله با جریان حق را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با اشاره به جریان فتنه در ایران اسلامی و نقش استکبار برای مقابله با جمهوری اسلامی گفت: بیشترین تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران بعد از فتنه٨٨ اتفاق افتاد لذا ایجاد تحریم‌ها برای جنگ اقتصادی در دستور کار نظام استکباری قرار گرفت.

معاون رئیس جمهور در دولت سیزدهم با تاکید بر اینکه فشار اقتصادی حربه و طمع دشمن علیه جمهوری اسلامی بوده است، افزود: فشار اقتصادی، بیکاری و قحطی از توطئه‌های بدخواهان جمهوری اسلامی ایران بوده که با ایجاد تحریم‌های آمریکا، اتحادیه اروپا و شورای امنیت سازمان ملل در راستای براندازی اقتصادی جمهوری اسلامی به اهداف شوم خود برسد.

عضو هیئت علمی دانشگاه و پژوهشگر علوم اقتصاد با تاکید بر اینکه ملت ایران اسلامی با بصیرت و هوشیاری بی نظیر خود توطئه‌های اقتصادی دشمن را بر ملأ کردند، افزود: مردم بصیر ایران اسلامی با وجود همه گله مندی های اقتصادی با بهره گیری از آموزه‌های عاشورای حسینی، دشمن را دچار خطای محاسباتی کردند.

عبدالملکی مردم گیلان را پیشتاز خاتمه دادن به فتنه ٨٨ علیه جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: جامعه ولایی و جریان حاکمیت صالحان همواره در طول تاریخ در معرض تلاطم‌های جریان باطل قرار دارند لذا باید برای استمرار اهتزاز پرچم توحید با اراده، ایمان، بصیرت و جهاد به مقابله با توطئه‌های جریان باطل شتافت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ