برنامه ریزی برای توسعه انرژی های تجدید پذیر در استان کرمان

اقتصاد ایران: کرمان_استاندار کرمان با تاکید بر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و به ویژه انرژی خورشیدی در این استان گفت: در همین راستا دو ساختار جدید در استان کرمان ایجاد خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی طالبی، در یکصد و پنجمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، توسعه انرژی خورشیدی را به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی کاری خود در استان اعلام کرد و گفت: با توجه به ظرفیت بالای استان کرمان در این زمینه، چشم‌انداز ۲۰۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی را برای استان ترسیم کرده‌ایم.

وی افزود: کرمان بر اساس ظرفیت‌های خوبی که دارد و معیارهای لازم برای انرژی خورشیدی، جزو بهترین مناطق کشور است، لذا به منظور تسریع در توسعه انرژی خورشیدی، دو ساختار در جهت گیری بحث انرژی خورشیدی برنامه‌ریزی شده است.

طالبی اضافه کرد: ستاد شتاب‌دهی و راهبری انرژی‌های تجدید پذیر را تشکیل دادیم که به صورت ماهیانه تشکیل شده و وظیفه راهبری و سیاست‌گذاری کلان در حوزه انرژی‌های تجدید پذیر را بر عهده خواهد داشت. در حوزه عمرانی و اقتصادی مشورت‌ها صورت گیرد و ترکیب جامعی در این حوزه داشته باشیم.

وی در ادامه از کمیته پیگیری مجوزها برای توسعه استان نیز گفت و افزود: این کمیته به صورت هفتگی برگزار شده و وظیفه بررسی پیشنهادات سرمایه‌گذاران، ظرفیت‌های استان، صدور مجوزهای بی‌نام و پیگیری مشکلات پیش‌روی سرمایه‌گذاران را بر عهده دارد که نمایندگانی از بخش خصوصی و اتاق بازرگانی نیز در این کمیته حضور خواهند داشت.

استاندار کرمان همچنین از پیگیری‌های خود در سطح ملی برای توسعه انرژی خورشیدی در استان خبر داد و گفت: با توجه به اقدامات انجام شده و ظرفیت‌های موجود، استان کرمان در آینده‌ای نزدیک در حوزه انرژی خورشیدی حرف‌های زیادی برای گفتن در سطح کشور خواهد داشت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ