نمایشگاه تلکام نماد پیشرفت بومی‌سازی در صنعت ICT کشور است

اقتصاد ایران: دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، نمایشگاه تلکام را نماد پیشرفت بومی‌سازی در صنعت ICT کشور عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در حاشیه بازدید از بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال (تلکام ۱۴۰۳)، ضمن ابراز رضایت از پیشرفت‌های چشمگیر این رویداد نسبت به سال‌های گذشته، بر اهمیت بومی‌سازی و تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان در صنعت ICT کشور تأکید کرد.

وی با اشاره به حضور پررنگ شرکت‌های داخلی و دانش‌بنیان در نمایشگاه امسال، اظهار داشت: خوشبختانه شاهد هستیم که شرکت‌های دانش‌بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و سایر ارگان‌های دولتی، توانسته‌اند محصولات نوآورانه‌ای را در حوزه‌های مختلف مانند زیرساخت شبکه، سوئیچ‌ها و روترها، آنتن‌های رادیویی و تجهیزات هوشمندسازی ارائه دهند. این امر نشان از رشد و توسعه روزافزون اکوسیستم فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور دارد.

وی همچنین بر لزوم حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد فرصت‌های بیشتر برای رقابت و عرضه محصولات آن‌ها در بازارهای داخلی و خارجی تأکید کرد و افزود: ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات به عنوان حامی شرکت‌های دانش‌بنیان، در تلاش است تا با ایجاد ارتباط بین این شرکت‌ها و صنایع، زمینه را برای عقد قراردادهای فناورانه و تجاری‌سازی محصولات فراهم آورد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به ظرفیت‌های قانونی موجود، از جمله قانون جهش تولید دانش‌بنیان گفت: لازمه توسعه هرچه بیشتر زیست‌بوم ICT در کشور، همکاری قوی بخش دولتی و خصوصی است.

سید محمد کرباسی در پایان این بازدید، نمایشگاه‌های تخصصی را یکی از مهم‌ترین ابزارهای معرفی توانمندی‌های فناورانه کشور دانست و بر لزوم حمایت از صادرات محصولات دانش‌بنیان به بازارهای بین‌المللی از سوی مراجع ذیربط تأکید کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ