رقابت بین دانش‌آموزان مهم‌ترین آفت تربیت است

اقتصاد ایران: مشگین شهر- معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: رقابت بین دانش آموزان مهم ترین آفت تربیت است و باید رفاقت را جایگزین رقابت کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید خدابنده عصر سه شنبه در کارگاه توانمندسازی مدیران مدارس ابتدایی مشگین‌شهر اظهار کرد: انسان بودن را به دانش‌آموزان یاد بدهیم و شکل‌گیری شخصیت کودک باید به واسطه رفتار نیک و صفات پسندیده‌اش مورد تحسین قرار گیرد و کودک باید بفهمد که رفتار پسندیده و صفات خوب هستند که ارزش وجودی او را بالا می‌برند، نه ذات او بدون توجه به ارزش‌ها، در چنین صورتی به انجام کارهای خوب تشویق می‌شود تا شخصیت خود را بالا ببرد.

وی افزود: در طی ۳ سال گذشته سیاست‌هایی وجود داشته که اولین گام نگاه بخشنامه‌ای کنار گذاشته شد و از تعداد طرح‌ها کاسته شد و نگاه هرمی کنار گذاشته شد و امسال ۳ اولویت جدید تعریف شد و مدارس ابتدایی اولین اولویت بحث «توسعه عدالت و نصیب برابر آموزشی» برابر ارتقا کیفیت آموزشی می‌باشد.

خدابنده معلمان را محور آموزش به دانش‌آموزان و مسئول اصلی ارائه خدمات آموزشی و یادگیری خواند و افزود: نقش اساسی معلمان در ارتقای کیفیت آموزشی مدارس دولتی به ویژه در مناطق کمتر برخوردار باید پررنگ‌تر شود.

معاون آموزش ابتدایی اردبیل در رابطه با حفظ کرامت کودکان گفت: ارزش دادن به کودکان در اولویت می‌باشد احترام گذاشتم به دانش آموزان باعث عزت نفس و حفظ کرامت انسانی وی می‌شود.

وی اضافه کرد: «توسعه عدالت و نصیب برابر آموزشی»، «ارتقای کیفیت» و «ایجاد تعلق و هویت بخشی» سه اولویت آموزش و پرورش در دوره ابتدایی است.

خدابنده با اشاره به اینکه هر چه محیط آموزشی کودکان و نوجوانان در مدارس و شادتر، فعال‌تر و پویاتر باشد بیان کرد: دانش‌آموزان ارتباطات اجتماعی بهتری با هم کلاسی‌ها و معلمان برقرار می‌کنند و در نتیجه فرآیند یادگیری آن‌ها بسیار اثربخش‌تر و بهتر خواهد بود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ