ضرورت تربیت نسل مداراتر و تاب‌آورتر با آموزش صبر و همدلی‌

اقتصاد ایران: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: باید نسل‌هایی تربیت کنیم که بتوانند با یکدیگر همزیستی بهتری داشته باشند و مداراتر باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا بهروز آذر به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر و مقام زن، در همایش «بانوی ریحانه» که توسط وزارت آموزش و پرورش در سالن حجاب برگزار شد، دربارهٔ اهمیت نقش زنان در تربیت نسل‌های آینده صحبت کرد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، با بیان اینکه تاکنون بیش از ۷۰ انتصاب زنان در دولت انجام شده است، گفت: این انتصابات بر اساس عدالت استحقاقی صورت گرفته و نشان از ظرفیت بالای زنان در مدیریت کشور دارد. زنان ایرانی ذیل پرچم جمهوری اسلامی به جایگاه‌های والای مدیریتی دست یافته‌اند و امروز شاهد حضور زنانی قوی در دولت هستیم.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به اندیشه‌های امام خمینی (ره) در خصوص جایگاه زنان، اظهار داشت: در اندیشه امام خمینی نقش‌آفرینی زنان در تعیین سرنوشتشان و تربیت فرزندان توسط ایشان اهمیت بسیاری دارد. ایشان معتقد بودند که مادران، اولین معلمان جامعه هستند و هر انسانی از دامان مادر به معراج می‌رود.

وی در ادامه تأکید کرد: مادران تلاش می‌کنند با همدلی و محبت، نگرش‌هایی چون صبر، تاب‌آوری و مدارا را به نسل‌های آینده منتقل کنند. آموزش این ارزش‌ها در مدارس ضروری است و به ایجاد جامعه‌ای مداراتر و تاب‌آورتر منجر می‌شود.

بهروز آذر همچنین از نقش سفیران تربیت و آموزش در کشور یاد کرد و افزود: باید با کمک این سفیران، راه‌حل‌های موثرتری برای حل مسائل پیدا کنیم و نسل‌هایی تربیت کنیم که بتوانند با یکدیگر همزیستی بهتری داشته باشند و مداراتر باشند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ