درخشش بانوی محمودآبادی در فستیوال غذاهای ایرانی در هند
اقتصاد ایران: محمودآباد - بانوی سرآشپز محمودآبادی در فستیوال غذاهای ایرانی همزمان با شب یلدا در هند برتر شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، در این دوره فستیوال بین المللی آشپزی ۱۰ نفر شرکت کننده حضور پیدا کردند که ۵ نفر ایرانی و ۵ نفر اهل هند بودند و برابر قانون این رویداد، به نفرات شرکت کننده تعدادی مواد اولیه داده میشد که هر کدام از شرکت کنندگان باید با توجه به هوش و ذوق خود نسبت به تهیه غذاهای ایرانی اقدام کند.
ندا توکلی سرآشپز ایرانی اهل محمودآباد مازندران با طبخ غذای مازندرانی مرغ ناردونی توانست رأی مثبت هیأت داوران را جلب کند و به عنوان نفر اول معرفی شود.
ندا توکلی تحصیل کرده مقطع کارشناسی ارشد مدیریت و دارای گواهینامه فنی و حرفهای قنادی و آشپزی و منتخب مسابقات آشپزی مسکو روسیه در سال ۲۰۰۰ و مدرس آشپزی کشتیرانی است.