مرز فرصت طلایی رشد اقتصادی خراسان جنوبی؛لزوم برگزاری ماهانه کارگروه توسعه صادرات

اقتصاد ایران: بیرجند- استاندار خراسان جنوبی مرزهای خراسان جنوبی را فرصت طلایی برای رشد اقتصادی و صادراتی دانست و گفت: کارگروه توسعه صادرات استان ماهیانه برگزار شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا هاشمی عصر یکشنبه در کارگروه توسعه صادرات استان که سایت مرزی ماهیرود برگزار شد، اظهار کرد: مرز فرصت طلایی برای خراسان جنوبی و حتی شرق کشور در حوزه صادراتی است.

وی جذب سرمایه گذار، پیگیری زیرساخت‌های استان به خصوص در حوزه ریلی را از اولویت‌های استان دانست و افزود: مرز از دیگر اولویت‌های مهم استان است.

وی عنوان کرد: اگر امروز شاهد امنیت پایدار هستیم باید تقدیر از نیروهای مسلح و مرزبانان داشت که این امنیت قطعاً با حمایت‌های مردمی تأمین شده است.

وی بر تقویت روستاهای مرزی تاکید کرد و افزود: کارگروهی تشکیل شود و راهکارهایی ارائه دهد تا توان شرکت تعاونی‌های مرزنشینان را تقویت کنیم.

هاشمی با تاکید بر اینکه کارگروه توسعه صادرات باید به صورت ماهانه برگزار شود، افزود: از پتانسیل بخش خصوصی و نمایندگان استان در مجلس برای توسعه و رشد صادرات استان استفاده شود.

وی با اذعان به اینکه اگر بخواهیم در مرز توسعه پایداری را شاهد باشیم باید رضایت مندی مرزنشینان و توجه به دغدغه‌ها و معیشت آنها مورد توجه قرار گیرد، عنوان کرد: واگذاری زمین برای سرمایه گذاری خارجی و داخلی در سایت مرزی ماهیرود مد نظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه برخی مصوبات کارگروه قبلی توسعه صادرات اجرایی نشده است، بیان داشت: اگر مصوبه‌ای را می‌گذاریم باید ملزم به اجرای آن باشیم.

وی با تاکید بر اینکه برنامه‌ها باید عملیاتی باشد، بیان کرد: اگر مصوبه و برنامه‌ای اجرایی نمی‌شود باید دلایل آن اعلام شود.

استاندار خراسان جنوبی بیان داشت: مسئولان ذی ربط برای مصوبات اجرا نشده باید پاسخگوی مردم باشند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ