مسئولان به خسارات ناشی از ناترازی انرژی در واحدهای اقتصادی توجه کنند

اقتصاد ایران: اصفهان - رئیس هیأت مدیره خانه صنعت و معدن استان اصفهان بر ضرورت توجه به خسارات ناشی از ناترازی انرژی در واحدهای اقتصادی تاکید کرد.

سید عبدالوهاب سهل‌آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: وقتی در یک منطقه‌ای سیل یا زلزله می‌آید، خسارات ناشی از این حادثه غیرمترقبه بررسی و پیش‌بینی می‌شود؛ آنچه در اذهان عمومی در ارتباط با این واقعه وجود دارد این است که دولت مردم خسارت‌دیده را مورد حمایت قرار می‌دهد.

وی افزود: اکنون با وقوع ناترازی در انرژی خساراتی متوجه بخش‌های اقتصادی است که باید بررسی شود؛ واحدی که در حال انجام کار است اما به دلیل ناترازی انرژی مشمول قطع برق در بازه‌های مختلف می‌شود، از این رخداد آسیب می‌بیند.

رئیس هیأت مدیره خانه صنعت و معدن استان اصفهان ادامه داد: تعطیل کردن واحدهای اقتصادی به دلیل ناترازی انرژی نیز خساراتی برای آنها به دنبال دارد؛ وضعیت در زمینه تولید بسیار سخت است و این مسائل بر مشکلات موجود می‌افزاید.

وی با اشاره به مشکلات واحدهای اقتصادی در زمینه ناترازی انرژی بیان کرد: گرمایش مجموعه‌های اقتصادی و تأمین سوخت مورد نیاز آنها دچار مشکل است؛ باید علاوه‌بر صنایع بزرگ به واحدهای صنعتی کوچک نیز توجه شود و از ایجاد خسارت در آنها جلوگیری کرد.

سهل‌آبادی افزود: برخی به فکر تعطیل کردن واحدهای اقتصادی خود به دلیل مشکلات موجود هستند اما این موضوع، کارگران واحدهای فوق را با مشکلات متعدد مواجه می‌کند.

وی با اشاره به انجام دستورالعمل‌های مبنی بر صرفه‌جویی در مصرف انرژی توسط واحدهای اقتصادی تصریح کرد: در اصلاح ساختارها تا جایی که امکان دارد به رعایت صرفه‌جویی توجه شده اما در این باره باید تصمیمات جدی اتخاذ شود و این بعد بحران نیز مدیریت گردد.

رئیس هیأت مدیره خانه صنعت و معدن استان اصفهان تاکید کرد: تقاضای ما از مدیران استان این است که خسارات ناشی از بحران ناترازی انرژی در واحدهای اقتصادی را نیز مدنظر قرار داده و جلسه‌ای در این باره تشکیل دهند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ