بیمارستان‌های سوختگی تهران در آستانه تعطیلی کمبود ۲۰۰ تخت در پایتخت

اقتصاد ایران: بیمارستان‌های سوختگی تهران در شرایط بحرانی قرار دارند و با فرسودگی شدید و کمبود تخت مواجه هستند. این در حالی است که به گفته رئیس بیمارستان سوانح سوختگی حضرت فاطمه (س)، برای رفع این معضل، تهران حداقل به ۲۰۰ تخت بیمارستانی جدید نیاز دارد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،محمدجواد فاطمی، رئیس بیمارستان سوانح سوختگی حضرت فاطمه (س) و مؤسس انجمن سوختگی، وضعیت بیمارستان‌های سوختگی تهران را نگران‌کننده توصیف کرد. وی با اشاره به بیمارستان مطهری، تنها بیمارستان فعال سوختگی پایتخت، گفت: «این بیمارستان به دلیل قدمت ۶۰ ساله و عدم تطابق با استانداردهای روز، دیگر ایمن نیست و باید تعطیل شود.»

فاطمی همچنین افزود که تهران هیچ بیمارستان جدید سوختگی ندارد و بیمارستان توحید، که سابقاً برای این منظور ساخته شده بود، به دلیل مشکلات درمانی و استانداردهای نامناسب، بسته شد. او تأکید کرد که بیمارستان سوختگی یافت‌آباد، که تنها ۲۰ تخت برای درمان بیماران سوختگی دارد، پاسخگوی نیازهای روزافزون پایتخت نیست.

رئیس بیمارستان سوانح سوختگی حضرت فاطمه (س) ادامه داد: «تهران با توجه به جمعیت ۹ میلیون نفری خود، به حداقل ۲۰۰ تخت سوختگی جدید نیاز دارد. در حالی که باید همیشه ۵۰ درصد از تخت‌ها برای حوادث غیرمترقبه مانند زلزله و آتش‌سوزی آزاد باشد، وضعیت موجود به هیچ عنوان کافی نیست.»

در این میان، فاطمی از مشکلات مالی این بخش نیز سخن گفت و اعلام کرد که هیچ بودجه‌ای از دولت برای تجهیز و توسعه بیمارستان‌های سوختگی اختصاص نمی‌یابد. او توضیح داد که انجمن‌های مردمی، مانند انجمن ققنوس، تنها با کمک‌های مردمی و خیرین می‌توانند هزینه‌ها را تأمین کنند.

این در حالی است که مشکلات کمبود تخت و تجهیزات در بیمارستان‌های سوختگی تهران به عنوان یکی از بحران‌های جدی در نظام بهداشت و درمان کشور، همچنان بی‌توجه مانده و نیازمند رسیدگی فوری است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ