صرفه‌جویی ۳۰ درصدی روشنایی و مصرف انرژی در حرم مطهر رضوی

اقتصاد ایران: مشهد- مدیر عالی حرم مطهر رضوی از کاهش ۳۰ درصدی روشنایی و مدیریت مصرف انرژی و جلوگیری از هدر رفت آن در حرم مطهر رضوی، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خوراکیان به اقدامات حرم مطهر رضوی در راستای کاهش مصرف انرژی و پیوستن آستان قدس رضوی به پویش ۲ درجه کمتر، اشاره و اظهار کرد: با توجه به برودت و سرمای هوای کشور در چند روز اخیر، آستان قدس رضوی نیز همچون سایر مراکز و مؤسسات با صرفه‌جویی در مصرف انرژی به پویش ۲ درجه کمتر که یک برنامه مقطعی دولت در حمایت از بخش صنعت و اقتصاد کشور است، پیوسته است.

مدیر عالی حرم مطهر رضوی خاطرنشان کرد: بارگاه منور رضوی نقطه کانونی و محل حضور زائران است از همین رو جنبه الگویی برای مردم دارد و نباید به مسائلی ازاین‌دست کم‌توجهی شود. ازاین‌رو، بحث کاهش روشنایی در دستور کار قرار گرفت و روشنایی مجموعه‌های زیر گذر، بست‌ها، صحن‌ها و رواق‌های حرم، تا ۳۰ درصد کاهش یافت.

وی در ادامه افزود: همچنین در نقاطی که زائران کمتر تردد دارند روشنایی آن محدوده کاهش‌یافته که موجب صرفه‌جویی در مصرف برق شده است.

خوراکیان با اشاره به کاهش دمای ۴ درجه‌ای در سطح اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی، گفت: دمای هوا در رواق‌ها و بخش‌های مختلف اماکن متبرکه بین ۲ تا ۴ درجه کاهش یافته که با این اقدام، شاهد کنترل هدر رفت انرژی و افزایش بهره‌وری هستیم.

مدیر عالی حرم مطهر رضوی به سایر اقدامات همچون نصب فرش و پرده‌های ضخیم در ورودی‌های حرم مطهر رضوی اشاره کرد و گفت: مجموعه این اقدامات در راستای کاهش مصرف انرژی و آسایش مردم، در دستور کار بارگاه منور رضوی قرار گرفته است.

وی از دیگر اقدامات انجام‌گرفته در این خصوص را، استفاده از ظرفیت تبلیغی حرم مطهر رضوی برای توجه دادن مردم به این امر و آگاه‌کردن آنها نسبت به لزوم کاهش مصرف انرژی و رعایت این مهم، ذکر کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ