اعتبارات عمرانی استانهای سردسیر در نیمه اول سال پرداخت شود
اقتصاد ایران: زنجان-معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان تأکید کرد: اعتبارات عمرانی استانهای سردسیر باید در نیمه اول سال پرداخت شود تا با کندی اجرا مواجه نشویم.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد شعاعی، ظهر پنجشنبه در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان زنجان اظهار کرد: روند اجرای پروژههای عمرانی در استانهای سردسیر در ۶ ماهه دوم سال به دلیل سردی هوا با کندی جلو میرود.
وی با اشاره به اینکه به دلیل تخصیص نیافتن به موقع اعتبارات و سردی هوا در نیمه دوم سال، در عمل اجرای طرحها به ۶ ماهه اول سال بعد موکول میشود، عنوان کرد: در این حالت نیز در ۶ ماهه سال بعد با تورم مواجه میشود و طرحها را دچار ناترازی در اعتبارات و پیشرفت میکند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان به پرداخت زودتر اعتبارات استانهای سردسیر در فصل عمرانی تأکید کرد و گفت: این مسأله زمینهساز عدالت در پرداختها خواهد بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان نیز در این جلسه تصریح کرد: در سالجاری به موضوع تخصیص اعتبار در زمان مناسب به مناطق سردسیر تا حدودی توجه شد و به ۹ استان سردسیر تنخواه دادند که زنجان هم جزو آن بود.
احمد خداوردی با اشاره به اینکه تخصیص منابع استانی در حال حاضر ۱۲.۶ درصد است، خاطرنشان کرد: وضعیت پروژههای عمرانی از لحاظ زمان اجرا، تخصیص بودجه، کیفیت اجرا و علل تأخیر مورد بررسی قرار گرفته است.
معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان نیز در این جلسه با بیان اینکه ۵۷۴ پروژه در سطح استان با ۲۰ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال اعتبار تعریف شده است، تصریح کرد: تاکنون ۶۰.۴ درصد این اعتبارات تخصیص یافته و میزان تخصیص اعتبارات عمرانی استان در سال گذشته ۶۰.۱ درصد بوده است.
خلیل قاسملو با اشاره به بازدید و ارزیابی پروژههای عمرانی در سطح استان زنجان خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ برای ۲۹۲ پروژه ۱۳ هزار و ۹۸۲ میلیارد ریال اعتبار مصوب شد که ۶۵.۹۷ درصد این اعتبارات تخصیص یافته است.
وی با بیان از بین پروژههای سال ۱۴۰۲، ۸۵ مورد خاتمه یافته است، یادآور شد: ۵۷ پروژه فعال و ۲۵ مورد نیمه فعال بوده و دو پروژه هنوز شروع نشده است.
معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان ادامه داد: در بازدیدهای به عمل آمده کیفیت اجرای ۲۵۰ پروژه خوب، ۲۷ مورد عالی، ۱۲ مورد متوسط و یک مورد ضعیف ارزیابی شد.
وی علل تأخیر در پروژههای عمرانی را مشکلات پیمانکار، دستگاه اجرایی، تهیه زمین، مشکلات اجتماعی، عقد قراردادف کمبود مصالح و سایر موارد برشمرد.