مهمترین هدف گمرک رونق کسب و کار و توسعه تجارت در استان بوشهر است

اقتصاد ایران: بوشهر- ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر گفت: بهبود و رونق کسب و کار و توسعه تجارت در استان بوشهر از مهمترین مؤلفه ها و اولویت‌های گمرک در استان بوشهر بشمار می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی سلیمانی ظهر چهارشنبه در دیدار با استاندار بوشهر، رضایتمندی مردم را بالاترین ارزش در گمرک عنوان کرد و اظهار داشت: انجام هر خدمتی به مردم بدون رضایت مندی آنان هیچ ارزشی نخواهد داشت.

وی به پیچیدگی خدمت در گمرک اشاره کرد و گفت: وجود قوانین و مقررات متعدد در کنار آن ایجاد رضایتمندی در مردم به ویژه مردم مرزنشین استان بوشهر پیچیدگی و سختی خدمت را برای کارکنان گمرک دوچندان کرده است.

ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر به وجود نیروهای توانمند و متخصص بومی در گمرک بوشهر اشاره کرد، گفت: خوشبختانه استان بوشهر از نیروهای متخصص پویا، جوان و توانمند در گمرک برخوردار است که موید آن حضور بیش از ۹۰ درصدی آنان در بدنه مدیریتی گمرکات استان است.

سلیمانی با اشاره به تقویت زیرساخت‌های الکترونیکی در گمرکات چهارده گانه استان، اظهار داشت: با پیگیری‌های صورت گرفته و تلاش‌های شبانه روزی طی سه سال اخیر زمینه ارتباط الکترونیکی ۱۰ گمرک استان در دورترین نقاط بر بستر فیبرنوری فراهم شده است که موجب از بین رفتن قطعی سامانه‌ها شده است.

وی به بیان عملکرد گمرکات استان در ۹ ماهه سال جاری پرداخت و گفت: گمرکات استان بوشهر هم اکنون رتبه نخست صادرات کشور برخوردار است که این امر نشان از حجم بالای فعالیت در گمرکات استان بوشهر دارد.

ناظر گمرکات استان یادآور شد: علیرغم حجم بالای فعالیت در گمرک، کارکنان این سازمان با کمترین امکانات در حال ارائه خدمت به مردم و اقتصاد کشور هستند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ