رتبه‌بندی ۶۱ درصد از کارخانجات تولید خوراک دام، طیور و آبزیان

اقتصاد ایران: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: رتبه‌بندی کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان از دو سال قبل آغاز و تاکنون برای ۶۱ درصد آنها گواهی صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید احمدرضا سیدعلیان، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که ۶۱ درصد کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان در مدت دو سال اخیر رتبه‌بندی و برای آنان گواهی صادر شده است، گفت: برای تضمین تولید خوراک آماده باکیفیت و بهبود بهره‌وری، رتبه‌بندی کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان را بر اساس فناوری‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری انجام داده‌ایم.

وی تصریح کرد: با رتبه‌بندی مشخص می‌شود که کارخانجات تولید خوراک آماده دام و طیور دارای چه فناوری‌ها و قابلیت‌هایی هستند.

وی در همین حال افزود: با بهره‌مندی از آزمایشگاه‌های کشور کنترل کیفیت، بهبود کیفیت و تضمین کیفیت خوراک دام و طیور کارخانجات را با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آغاز کرده‌ایم و دستورالعمل آن تدوین و حدود ۶ ماه پیش ابلاغ شده است.

سیدعلیان با اشاره به فعالیت ۱۸۶ آزمایشگاه در کشور ابراز امیدواری کرد که این آزمایشگاه‌ها در زمینه تضمین کیفیت خوراک آماده، کار کنند و کارخانجات با شرایط تضمین شده، خوراک تولیدی خود را به صنعت دام و طیور تحویل دهند.

وی تاکید کرد: اتحادیه‌های دامداران، مرغداران و مرغ تخم‌گذار موظف هستند در این زمینه کمک کنند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی درباره نیاز کشور به نهاده‌های علوفه و خوراک آماده دام، طیور و آبزیان اظهار کرد: با توجه به میزان جوجه‌ریزی و آمار دام، طیور و آبزیان کشور، علوفه مورد نیاز سالانه ۲۷ میلیون تن شامل ذرت، کنجاله سویا، کنجاله آفتابگردان، کنجاله پنبه دانه، گندم دامی و سورگوم و حدود ۱۶ میلیون تن خوراک آماده کارخانجات برآورد می‌شود.

وی میزان وابستگی به واردات نهاده‌های دام و طیور را ۸۵ درصد عنوان کرد و گفت: برای کاهش میزان وابستگی در چند سال اخیر در راستای جایگزینی گیاهان علوفه‌ای مقاوم به خشکی و شوری با کنجاله سویا و ذرت در مناطق خشک کشور اقدام کرده‌ایم.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: با تنوع‌بخشی و جایگزین کردن گیاهان علوفه‌ای مقاوم به خشکی و شوری، علاوه بر کاهش وابستگی به واردات نهاده‌های دام و طیور در مصرف آب نیز صرفه‌جویی می‌شود.

سیدعلیان با بیان این که برای کاهش مصرف ذرت باید گندم دامی و سورگوم در جیره غذای دام و طیور جایگزین شود، عنوان کرد: برنامه این جایگزینی در جیره غذایی دام و طیور را نوشته‌ایم و به معاونت توسعه بازرگانی وزارتخانه ارسال کرده‌ایم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ