آیا سرویس جدید شاد اختلالات موجود در این شبکه را برطرف می‌کند؟

اقتصاد ایران: در حالی که در روزهای اخیر به دلیل غیر حضوری شدن مدارس، دانش آموزان و معلمان شاهد اختلال در شاد بودند؛ مسئولان این شبکه معتقدند سرویس جدید کلاس مجازی به برطرف شدن اختلالات موجود کمک می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، آلودگی هوا، برودت هوا، بارش برف، ناترازی در مصرف انرژی و سال‌های قبل شیوع کرونا از دلایلی بوده است که در این سال‌ها مدارس را تعطیل و روند آموزشی را مختل کرده است.

به دنبال گسترش استفاده از تلفن‌های همراه هوشمند، این ایده برای اولین بار در سال‌های شیوع بیماری منحوس کرونا شکل گرفت که می‌توان به کمک گوشی‌های هوشمند مدارس را به خانه‌ها برد؛ ایده‌ای که از سال‌های قبل از شیوع این بیماری در آموزش و پرورش شکل گرفته و بسیاری از مدارس غیردولتی به کمک نسخه‌های خارجی بخشی از آموزش خود را با گوشی‌های هوشمند ارائه می‌دادند؛ با شیوع کرونا آموزش و پرورش را ناچار کرد خیلی سریع به فکر تولید یک نسخه داخلی و ملی برای آموزش باشد و در این مسیر هم یکی از اپراتورهای تلفن همراه با راه اندازی شاد به این فضا کمک نمود.

اوایل سال ۱۳۹۹ محسن حاجی میرزایی وزیر وقت آموزش و پرورش در سخنانی در خصوص شبکه شاد گفته بود: ما با میل خودمان وارد این شبکه نشدیم بلکه شرایط، ما را به سمت آموزش‌های مجازی پرتاب کرد و ناگزیر بودیم برای اینکه تعطیلی مدرسه به تعطیلی آموزش نینجامد شبکه آموزشی ایجاد کنیم.

با این حال به رغم گذشت بیش از ۴ سال از آن موقع و آزمون و خطاهای بسیار در خصوص آموزش مجازی متأسفانه شبکه شاد هنوز آن طور که لازم است نتوانسته پشتیبانی قوی برای آموزش مجازی باشد. شبکه شاد شاید در طول سال تحصیلی بتواند بدون اختلال برخی کارهای ساده و انتقال داده‌های مرسوم را اجرایی کند ولی در هنگام استفاده حداکثری در شاد خصوصاً در هنگام تعطیلی مدارس، شاد همچنان با اختلال مواجه می‌شود.

بسیاری از معلمان و دانش آموزان از باگ ها و اختلال‌های شبکه شاد ناراضی هستند و معتقدند که شاد در زمانی که اتفاقاً بیشترین نیاز را آن داریم با اختلال مواجه می‌شود؛ در ارسال و دریافت یک عکس یا یک ویدئوی کوتاه ساعت‌ها کاربر را کلافه می‌کند و زمان و انرژی وی را هدر می‌دهد.

استفاده همزمان ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار دانش آموز از شاد

خشایار فهیم مدیر محصول شاد در گفت و گو با خبرنگار مهر با اذعان به وجود اختلال در شبکه شاد گفت: به دلیل افزایش تعطیلی‌هایی که داشتیم، شاهد افزایش استفاده از شبکه شاد در سراسر کشور بودیم که حتی به صورت همزمان ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار دانش آموز از شبکه شاد استفاده کرده بودند. این استفاده پرتراکم از شبکه شاد سامانه را با اختلال مواجه می‌کند.

آیا سرویس جدید شاد اختلالات موجود در این شبکه را برطرف می کند؟

وی با اشاره به اینکه حدوداً ۱۵ تا ۱۶ میلیون نفر به صورت روزانه از شاد استفاده می‌کنند؛ گفت: فکر می‌کنم که بیشترین تعطیلی را در هفته اخیر داشتیم که بیشتر استان‌ها با مجازی شدن مدارس خود مواجه شدند و فکر نمی‌کنم که بار ترافیک بیشتری به شبکه شاد اضافه شود.

وی در پاسخ به این سوال که چه تدابیری برای حل این معضل از سوی شاد اندیشیده شده است گفت: با توجه به این مسئله که این شرایط تکرارپذیر بوده است ما از قبل تمهیداتی را برای این مسئله در نظر گرفته بودیم. کلاس مجازی را وارد شاد کردیم و از این ظرفیت جدید رونمایی کردیم. پیشنهاد ما به مدارس این است که اولاً زمانبندی برگزاری کلاس‌ها در شبکه شاد را به گونه‌ای طراحی کنند که در ساعات اوج مصرف نباشد تا حتی الامکان همزمانی استفاده از شاد کمتر شود. دوماً از ظرفیت جدید شاد که همین کلاس مجازی است استفاده کنند.

۹ تا ۱۱ صبح ساعات اوج حضور دانش آموزان و معلمان در شاد است

فهیم با اذعان به اینکه ارسال تصویر و فیلم در شبکه شاد با اختلال جدی مواجه شده است گفت: بهتر است که از ارتباط صوتی چند سویه برای برگزاری کلاس‌های مدارس در شاد استفاده شود. برای ارسال فایل‌ها ممکن است که در این روزها با اختلال مواجه باشیم. در ساعات پیک مصرف که معمولاً در ساعات ۹ تا ۱۱ صبح است؛ در ارسال و دریافت فایل با اختلال مشکل مواجهیم.

زمان‌بندی پیشنهادی برای برگزاری کلاس‌های درسی مقاطع مختلف در شاد

مدیر محصول شاد با اشاره به همزمانی غیرحضوری شدن مدارس در بیشتر استان‌های کشور گفت: ما پیش از این توصیه کردیم که مقاطع ابتدایی متوسطه اول و متوسطه دوم در ساعت‌های به خصوصی از شاد استفاده کند. دبستانی‌ها صبح تا ساعت ۱۱ کلاس داشته باشند؛ دانش آموزان متوسط اول تا ساعت ۱ بعد از ظهر و متوسطه دوم از ۱۴ تا ۱۶ کلاس خود را در شاد برگزار کنند.

آیا سرویس جدید شاد اختلالات موجود در این شبکه را برطرف می کند؟

سرویس کلاس مجازی با امکانات جدید اختلالات موجود در شاد را هم برطرف می‌کند

فهیم با اعلام این خبر که سرویس کلاس مجازی شاد به زودی به صورت رسمی رونمایی خواهد شد؛ گفت: پیشنهاد اکید ما استفاده از سرویس کلاس مجازی است که امکانات بیشتری در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار می‌دهد تا آنان یک کلاس تعاملی را به کمک تخته هوشمند، ارتباط دوسویه تصویری و … داشته باشند. این سرویس را برای مدیران مدارس در نظر گرفتیم و آموزش‌های لازم در کانال شاد آموز قرار داده شده است تا مدیران بتوانند آموزش‌های استفاده از این سامانه را ببینند.

مدیر محصول شاد افزود: استفاده از جلسات کلاس مجازی مانند دیگر سرویس‌ها و خدمات شاد رایگان است. همچنین سرورهای مجزایی هم دارد که موجب تقسیم بار در شبکه شاد هم می‌گردد و نه تنها شاد را با اختلال بیشتر مواجه نمی‌کند بلکه اختلالات موجود را هم تا حد بسیار زیادی کاهش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه مدیران مدارس باید برای دانش آموزان و معلمان خود کلاس مجازی را تهیه کنند؛ گفت: ما یک کد تخفیف برای استفاده رایگان از کلاس مجازی به مدیران سراسر کشور ارسال کردیم و پس از اینکه مدیران این کد را دریافت کردند همه دانش آموزان و معلمانشان می‌توانند از این خدمت بهره‌مند گردند. آموزش‌های لازم برای استفاده از کلاس مجازی هم در کانال شاد آموز در یک بنر در صفحه اصلی شاد ارائه شده است تا مدیران و معلمان بت وانند از آموزش‌های لازم برای استفاده از کلاس مجازی بهره‌مند گردند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ