مضامین تمدنی قرآن باید تبیین شود

اقتصاد ایران: قم- دبیر همایش بین‌المللی «امت تمدنی در قرآن» گفت: مضامین اجتماعی و تمدنی قرآن باید تامل و تبیین شود و در این همایش مصمم هستیم تا حل مسئله‌های تمدنی کلان جهان اسلام با رویکرد قرآن محقق شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حبیب الله بابایی پیش از ظهر دوشنبه در مراسم رونمایی از همایش بین‌المللی «امت تمدنی در قرآن» که در مرکز همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار کرد: این همایش با توجه به اتخاذ تصمیم شورای علمی در سه محور مفاهیم و مبانی، مسائل تمدنی و روش شناسی و فهم تمدنی برگزار می‌شود.

دبیر همایش بین‌المللی «امت تمدنی در قرآن» با بیان اینکه این همایش هر دو یا سه سال یک بار برگزار می‌شود، ابراز کرد: در بحث مبانی و مفاهیم یافتن ماهیت تمدن در مضامین قرآن، در بحث روش شناسی فهم روانشناختی روابط بین «عقل و نقل» و مضامین متافیزیکی و دنیوی و پیدا کردن فهم روشمند با رویکرد تمدنی و معارف قرآنی خواهیم پرداخت.

وی ادامه داد: در همایش بین‌المللی «امت تمدنی در قرآن» با همفکری اساتید حوزوی و دانشگاهی به دنبال این هستیم که این مشارکت و گفتگوها ما را به حل مسأله‌های تمدنی کلان جهان اسلام با رویکرد قرآن سوق دهد.

حجت الاسلام بابایی با تصریح بر اینکه در مضامین اجتماعی و تمدنی قرآن باید تأمل و تبیین داشته باشیم، عنوان کرد: در صدد هستیم تا بتوانیم از منطق قرآنی به حل کلان پدیده‌های جهان اسلامی بپردازیم و استنطاق تمدنی را از مسیر قرآن عبور دهیم.

دبیر همایش بین‌المللی «امت تمدنی در قرآن» گفت: امروز با چالش‌های متعددی در دنیای اسلامی مواجه هستیم و تردیدهایی در اصل وجود چنین امتی در دنیای اسلام و کارکرد آن برای حل مسأله جامعه مسلمانان وجود دارد که شبهات بایستی رفع شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ