علت توزیع قطره چکانی کره حیوانی چیست؟

اقتصاد ایران: دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی در پاسخ به علت توزیع قطره چکانی کره گفت: توزیع کره حیوانی در حال انجام است و اگر فروشگاه زنجیره‌ای تعداد محدود دارد به بدهی آنها به کارخانه‌ها بر می‌گردد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،  هفته گذشته، دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی با اشاره به توافق این انجمن با انجمن شیر خشک برای تأمین خامه و چربی مورد نیاز کارخانجات لبنی، اعلام کرد که طی دو هفته اخیر تولید و عرضه کره در کشور افزایش یافته و توزیع گسترده آن آغاز شده است.

به گفته وی، افزایش شدید قیمت جهانی کره و چربی حیوانی باعث شد تا صادرات کره افزایش یابد به طوری که طی ۶ ماه نخست سال جاری به میزان ۱۲ ماه سال گذشته کره از کشور صادر شد. در این راستا اصلاح قیمت پایه صادراتی باعث می‌شود که صادرات کره نیز تعدیل شده و کمبودی برای تأمین کره در فروشگاه‌های کشور وجود نداشته باشد.

رصد بازار در آخر هفته گذشته و ابتدای هفته جاری نشان می‌دهد همچنان توزیع کره و خامه ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرمی قطره چکانی انجام می‌شود و صاحبان فروشگاه‌ها عنوان می‌کنند اگر از یک برند کره ۴ بسته سفارش داده شود فقط یک بسته ارسال می‌گردد.

مهدی باکری، دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی درباره چرایی این موضوع به مهر گفت: توزیع کره در حال انجام است و اگر فروشگاه زنجیره‌ای تعداد محدود دارد به بدهی آنها به کارخانه‌ها بر می‌گردد.

وی افزود: وضعیت تولید و توزیع کارخانه‌جات در سامانه توسعه تجارت ثبت می‌شود و در این خصوص همه امور شفاف و اطلاعات در معرض دید است.

وی ادامه داد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای چون عموماً پرداخت هزینه محصولات را ۳ ماهه انجام می‌دهند و به کارخانه‌جات بدهی دارند مقدار کمتری به آنها داده می‌شود. این مشکل ثانویه است که باید پیگیری و حل شود.

دبیر انجمن فرآورده‌های لبنی با بیان این که پرداخت قیمت محصولات از سوی سوپر مارکت‌ها یک ماهه است، گفت: فروشگاه‌های بزرگ نیز باید هزینه محصولات لبنی را با مدت زمان کوتاه‌تری پرداخت کنند.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ