واکنش آمریکا به لغو فرمان حکومت نظامی اضطراری در کره جنوبی

اقتصاد ایران: وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای از تصمیم مجمع ملی کره جنوبی مبنی بر لغو حکومت نظامی در این کشور استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای با استقبال از لغو حکومت نظامی در کره جنوبی بر اهمیت حل و فصل مناقشات سیاسی از طریق صلح‌آمیز تاکید کرد.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا همچنین بر تعهد این کشور در حمایت از مردم کره جنوبی و اتحاد دیرینه بین واشنگتن و سئول تاکید کرد.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: ایالات متحده تحولات جمهوری کره در ۲۴ ساعت گذشته را به دقت رصد کرده است. ما از بیانیه یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی که اعلام کرد براساس قانون اساسی کره جنوبی و پس اجماع مجمع ملی، از دستور برقراری حکومت نظامی اضطراری عقب‌نشینی می‌کند، استقبال می‌کنیم. همچنان انتظار داریم که مناقشات سیاسی از طریق راهکار صلح‌آمیز و مطابق حکم قانون حل و فصل شود. بار دیگر بر حمایت خود از مردم کره و اتحاد آمریکا-جمهوری کره براساس اصول مشترک دموکراسی و حاکمیت قانون، تاکید می‌کنیم.

یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی دیروز با متهم کردن اپوزیسیون این کشور به «فعالیت‌های ضد دولتی» فرمان برقراری حکومت نظامی اضطراری صادر کرد. ساعاتی بعد، ۱۹۰ قانونگذار که قادر به دسترسی به ساختمان مجمع ملی این کشور بودند، به طور متفق‌القول رای به لغو حکومت نظامی دادند.

با این حال، ارتش کره جنوبی اعلام کرد که حکومت نظامی تا دستور رئیس جمهور به قوت خود باقی خواهد ماند. «لی جائه میونگ» رهبر حزب دموکراتیک که اصلی‌ترین حزب مخالف کره جنوبی محسوب می‌شود، فرمان حکومت نظامی را «مغایر قانون اساسی» خواند و از ارتش و پلیس خواست تا به فعالیت‌های عادی خود بازگردند.

ناآرامی و هرج و مرج در کره جنوبی پس از آن رخ داد که حزب دموکراتیک هفته گذشته لایحه بودجه ۲۰۲۵ رئیس جمهور کره جنوبی را رد کرد و خواستار تحقیقات درباره چندین فقره فساد مرتبط با همسر یون سوک یول و برخی مقامات ارشد دولت این کشور شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ