عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه:

ساختار بانک‌ها و قوانین بانکداری باید اصلاح شود

اقتصاد ایران: عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ با بیان اینکه نظارت کافی جهت جلوگیری از بنگاه داری بانک ها وجود ندارد، گفت: عمده ناترازی های موجود با اصلاح ساختار و قوانین بانکی محقق می شود.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،   سید کریم معصومی عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ در رابطه با بنگاه داری بانک‌ها اظهار کرد: یکی از مشکلات عمده‌ای که در بانک‌ها داریم بحث بنگاه داری بانک‌ها است که بانک‌ها جای پرداختن به سرمایه گذاری و کمک در بخش تولید، عمده فعالیتشان در بخش بنگاه داری خلاصه شده است.

وی عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی به دنبال آن است که بتواند راهکارهایی را برای خروج بانک‌ها از بنگاه داری فراهم کند. در کمیسیون اصل ۹۰ حضور دارم و در همین خصوص جلساتی تشکیل دادیم و به دنبال آن هستیم تا نظارت خاصی در این زمینه صورت گیرد و بانک‌ها به این سمت سوق داده شوند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه اعتقاد دارم حتماً باید ساز و کارهای لازم برای جلوگیری از بنگاه داری بانک‌ها فراهم شود گرچه به نظر من بستر آن فراهم است اما نظارت کافی برای آن وجود ندارد.

معصومی تصریح کرد: اگر نظارت از سوی بانک مرکزی صورت گیرد، بانک‌ها به سمت سرمایه گذاری و تولید هدایت خواهند شد در صورتی که در حال حاضر بانک‌ها انگیزه‌ای برای این موضوع ندارند و به بنگاه داری گرایش بیشتری دارند.

وی ترک بنگاه داری بانک‌ها را امری ضروری دانست و گفت: تمرکز بانک‌ها روی سرمایه گذاری و تمرکز در تولید می‌تواند به اشتغال، تولید و سرمایه گذاری بیشتر و بهتر در جامعه کمک کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: اطمینان دارم باید حرکتی صورت گیرد تا عمده کارهای بانکی ما و ناترازی های موجود در آن با اصلاح ساختار بانکی و قوانین بانکی برطرف شوند و اعتقاد دارم این اتفاق خواهد افتاد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ