آموزش و پرورش اولویت نخست در تخصیص منابع استانی است

اقتصاد ایران: تهران- استاندار تهران با اشاره به محرومیت استان در سرانه فضای آموزشی گفت: آموزش و پرورش اولویت نخست در تخصیص منابع استانی است و باید برنامه ریزی شود در پایان دولت به سرانه استاندارد برسیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق معتمدیان، عصر دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، که با حضور سالار قاسمی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، سید عباس جوهری معاون سیاسی انتظامی استاندار و اعضای شوراهای آموزش و پرورش استان تهران، در سالن جلسات استانداری برگزار شد، به سرانه محدود آموزشی و کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در استان تهران اشاره کرد.

استاندار تهران اظهار کرد: متأسفانه استان تهران از نظر سرانه فضای آموزشی جز استان‌های محروم کشور به شمار می‌آید و باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود تا در پایان دولت به سرانه استاندارد برسیم.

معتمدیان با تاکید بر ضرورت استفاده از تمام ظرفیت‌های ممکن در استان، آموزش و پرورش را اولویت نخست برای تخصیص منابع استانی دانست و گفت: با توجه به منابع مناسبی که در آموزش و پرورش شهر تهران وجود دارد و با استفاده از قانون مولد سازی می‌توان بسیاری از کسری‌ها را جبران کرد.

استاندار تهران بیان کرد: توسعه در کشورهای پیشرفته دنیا از مدارس شروع می‌شود و از سیاست‌های آموزشی به منظور توسعه نوآوری سرمایه انسانی و اجتماعی، رشد اقتصادی پایدار، هماهنگی اجتماعی و مشارکت مدنی استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به نقش بسزایی که آموزش پرورش می‌تواند در زمینه مهارت آموزی دانش آموزان ایفا کند، عنوان کرد: به استناد قانون، ۵۰ درصد ظرفیت زیرساخت مدارس باید به هنرستان‌ها اختصاص یابد، که با تمرکز بر این موضوع می‌توان با صرف کمترین هزینه ضمن تربیت نیروی کار ماهر بیشترین بازدهی را برای کشور به ارمغان آورد. عالی‌ترین مقام دولت در استان تهران در ادامه خواستار ارائه آمار و اطلاعات دقیق در خصوص توسعه مدارس استثنایی در شهرهای استان تهران شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ