ضرورت توجه مدارس غیردولتی به موضوع مقاومت

اقتصاد ایران: رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش بر ضرورت همراهی مدارس غیردولتی با پویش ملی با محوریت مقاومت‌ تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد محمودزاده در شصت‌ودومین نشست شورای راهبری توسعه مدیریت سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی به رونمایی از پویش ملی بر مدار مقاومت اشاره کرد و گفت: مدارس و مراکز غیردولتی و هیأت امنایی باید با مشارکت و همراهی در جریان این پویش ملی با محوریت مقاومت‌، فلسطین‌، لبنان و سوریه نقش‌آفرین و کنش‌گر باشند.

وی با بیان اینکه مطلوب‌سازی فعالیت‌های آموزشی و تربیتی مدارس غیردولتی و هیأت امنایی مورد تاکید قرار داد و افزود: توجه به آموزش با محوریت کتاب‌های درسی و نقش معلم جهت پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان و رشد کمی و کیفی برنامه‌های مدارس باید کاربردی و اجرایی شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش به توسعه رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای و افزایش مهارت‌آموزی در مدارس کشور اشاره کرد و ادامه داد: توانمندسازی دانش‌آموزان و هدایت تحصیلی مطلوب‌، فرصتی مناسب است تا رویکرد دانش‌آموزان به آینده شغلی و تحصیلی توأم با امیدواری باشد.

محمودزاده تحقق سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش و نقش آن در پیشرفت فعالیت‌های آموزشی و تربیتی مدارس را مهم دانست و عنوان کرد: دانش‌آموزان و معلمان نقش محوری در فرآیند یاددهی و یادگیری را برعهده دارند، بنابراین مدارس با توجه به تغییرات آزمون سراسری و تأثیر سوابق تحصیلی در پذیرش دانشگاه‌ها باید در راستای ارتقای کیفیت آموزش و افزایش سطح علمی و تراز میانگین نمرات دانش‌آموزان برنامه‌ریزی و تلاش مضاعفی داشته باشند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ