بسیاری از اختلالات روان نیاز به دارو ندارند، بلکه به تغییر محیط و ارتباطات نیاز دارند

اقتصاد ایران: معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: بسیاری از اختلالات سلامت روان به دارو نیاز ندارند و بیشتر به ارتباطات و تغییر محیط زندگی افراد بستگی دارند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس،علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در اولین نشست کشوری مدیران گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، با اشاره به اهمیت توجه به سلامت روان، گفت: «بسیاری از اختلالات روانی نیاز به دارو ندارند، بلکه به ارتباطات و تغییر محیط نیاز دارند. ما باید فضایی مناسب برای فرد ایجاد کنیم تا بهبود یابد.»

وی در ادامه افزود: «اختلالات روان می‌توانند به شکل‌های مختلفی بروز کنند و سلامت روان رشته‌ای است که به طور دائم در حال تغییر و تحول است. این رشته ارتباط زیادی با شرایط محیطی مانند خانواده، جامعه و اقتصاد دارد، بنابراین باید به صورت جامع و کل‌نگر به این موضوع پرداخته شود.»

رئیسی همچنین بر اهمیت پیشگیری از اختلالات روانی تاکید کرد و گفت: «کارشناسان سلامت روان باید بیشتر بر پیشگیری متمرکز شوند تا درمان. پیشگیری از آسیب‌های روانی یکی از وظایف اصلی شماست.» وی اضافه کرد: «هدف ما ارتقای سبک زندگی سالم در تمام جنبه‌های روحی، معنوی، جسمی و روانی جامعه است، چرا که بسیاری از مشکلات روانی با مشغول کردن افراد به یک سبک زندگی سالم مانند ورزش و اشتغال قابل حل است.»

معاون بهداشت وزارت بهداشت از ضرورت خلاقیت و ایده‌های نو برای کاهش آسیب‌ها در حوزه سلامت روان سخن گفت و تصریح کرد: «اقدامات کارشناسان سلامت روان باید سلامت‌محور و مبتنی بر جمعیت باشد، چرا که کار شما تنها محدود به فرد نیست، بلکه باید به جامعه توجه داشته باشد.»

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ