تجهیز ایستگاه‌های اتوبوس اراک به رمپ معلولان و سالمندان

اقتصاد ایران: اراک- رئیس سازمان مدیریت حمل‌و نقل بار و مسافر شهرداری اراک گفت: ایستگاه‌های اتوبوس این شهر در آینده نزدیک مجهز به رمپ معلولان و سالمندان می شود.

محمدحسین ساده‌وند در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مناسب‌سازی معابر برای افراد دارای معلولیت اظهار کرد: اتوبوس‌های جدید مجهز به رمپ، جایگاه ویژه ویلچر و سیستم کنترلی اجازه حرکت به اتوبوس است همچنین در این راستا ۲ دستگاه ون ویژه معلولان با بالابر ویژه افراد دارای معلولیت از طریق سامانه ۱۸۲۸ قابل رزرو آماده ارائه خدمات به این جامعه هدف است.

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک گفت: علاوه بر این سه دستگاه اتوبوس به‌صورت اختصاصی برای استفاده افراد دارای معلولیت مناسب‌سازی شده‌اند و اکنون تمامی ایستگاه‌های جدید نیز به رمپ استاندارد معلولین تجهیز شده‌اند.

ساده وند افزود: ایجاد خطوط ویژه برای کاهش زمان سفرهای درون‌شهری و تسهیل حمل و نقل، ساخت ۸۰ سرپناه جدید برای ایستگاه‌های اتوبوس درون‌شهری، در دستور کار قرار دارد.

وی از ورود ۲۰ دستگاه ون جدید به ناوگان شهری خبر داد و گفت: ۴۶ دستگاه ون دیگر در آینده نزدیک به ناوگان عمومی شهر اراک اضافه خواهد شد.

ثبت نام ۹۷ هزار شهروند اراکی در سامانه مهتا

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک، اجرای رادیو اتوبوس برای اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی ویژه مسافران اتوبوس را ایده‌ای جدید دانست و افزود: ۹۷ هزار نفر از شهروندان از ظرفیت سامانه هوشمند مهتا در شهر اراک بهره گیری می‌کنند و بیش از ۱۷ هزار نفر کارت‌های اتوبوس خود را شخصی سازی کرده و از طریق گوشی‌های همراه خود شارژ می‌کنند.

وی اظهار کرد: با اجرای این برنامه‌ها، و با توجه به اجرای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، اراک به‌عنوان یکی از شهرهای پیشرو در جوان‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی شناخته می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌و نقل بار و مسافر شهرداری اراک با اشاره به اینکه برنامه‌های نوسازی ناوگان اتوبوسرانی از سال ۱۴۰۰ در حال انجام است، گفت: در این سال‌ها ۳۰ دستگاه اتوبوس با اعتبارات شهرداری و ۶۹ دستگاه دیگر با مشارکت دولت خریداری شد و اواخر سال ۱۴۰۱ نیز ۱۰ دستگاه اتوبوس برقی به صورت آزمایشی وارد ناوگان شد و اکنون شمار خرید این نوع اتوبوس‌ها در اراک رو به افزایش است.

ساده وند افزود: باید اذعان کرد با تکمیل زیرساخت‌های شارژ، ظرفیت پذیرش ۷۰ دستگاه اتوبوس برقی در اراک وجود دارد.

وی تصریح کرد:، شهر اراک برای تأمین نیازهای اولیه حمل و نقل به ۱۶۰ دستگاه اتوبوس نیاز دارد درحالی‌که استاندارد مطلوب ۳۰۰ دستگاه است اما در حال حاضر ۱۱۵ دستگاه اتوبوس فعال داریم که در آینده‌ای نزدیک به تعداد آن‌ها اضافه خواهد شد.

تجهیز ایستگاه‌های اتوبوس اراک به رمپ معلولان و سالمندان

روزانه ۹۰ هزار نفر در اراک از حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند.

ساده وند با تأکید بر اهمیت راه‌اندازی خطوط ویژه ناوگان اتوبوس درون شهری اظهار کرد: روزانه حدود ۹۰ هزار نفر از حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند که تقریباً معادل یک‌سوم جمعیت شهر است و این مهم باید مورد توجه ویژه باشد که هوشمندسازی، نوسازی ناوگان و توسعه خطوط ویژه، مثلث توسعه حمل‌ونقل عمومی اراک را تشکیل می‌دهند.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌و نقل بار و مسافر شهرداری اراک گفت: امسال برای نخستین بار مسئولیت نظارت بر سرویس مدارس به شهرداری‌ها محول شد اما با وجود مشکلات سامانه سپند و کمبودها، اقدامات نظارتی به‌صورت مستمر و منظم توسط بازرسان انجام می‌شود.

ساده وند افزود: تاکنون حدود ۱۰ مورد شکایت مکتوب دریافت و مورد بررسی قرار گرفته و این فرآیند در آینده بهبود خواهد یافت و بر اساس آخرین آمار، امسال حدود ۱۶ هزار دانش‌آموز برای بهره گیری از ظرفیت سرویس مدارس ثبت و ساماندهی شده‌اند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ