چاپ تاریخ قزاقستان با مداخلی از نویسندگان ایرانی

اقتصاد ایران: رئیس انستیتو تاریخ قزاقستان گفت: مجموعه ۷ جلدی تاریخ قزاقستان با مداخلی از دو نویسنده ایرانی، به‌زودی منتشر و توسط رئیس جمهور قزاقستان رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین آقازاده وابسته فرهنگی و رئیس خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در آلماتی با ضیابک قبولدین‌اف رئیس انسیتیتو تاریخ آکادمی علوم قزاقستان دیدار و گفتگو کرد.

ضیابک در سخنانی، با اشاره به فعالیت‌های انستیتو تاریخ آکادمی علوم قزاقستان گفت: انستیتو تاریخ طرح‌های متعددی در موضوعات مختلف تاریخ قزاقستان دارد و اکنون ۱۴ طرح تحقیقاتی در حال اجراست و می‌خواهیم طرح‌های مشترک و مورد علاقه دو طرف اجرا کنیم.

وی افزود: یکی از طرح‌ها این است که کتاب «تاریخ مختصر قزاقستان» را در ایران به زبان فارسی و همین‌طور، کتاب «تاریخ مختصر ایران» را به زبان فارسی در قزاقستان با همکاری شما منتشر کنیم. نشر کتاب تاریخ قزاقستان در ایران، به عنوان اولین پروژه همکاری در این زمینه در میان ۲۰۰ کشور جهان خواهد بود.

رئیس انستیتو تاریخ قزاقستان در پایان گفت: مجموعه ۷ جلدی تاریخ قزاقستان با مشارکت ۳۰۰ نویسنده که ۵۰ نفر آن خارجی هستند، به‌زودی توسط رئیس جمهور قزاقستان رونمایی می‌شود و دو مدخل که شما از دو نویسنده ایرانی دادید در این مجموعه درج شده است.

حسین آقازاده وابسته فرهنگی ایران در آلماتی نیز در این‌دیدار گفت: ایده و پیشنهادهای همکاری مشترک قابل‌توجه و ارزشمند است و معتقدم آنچه که این انستیتو انجام می‌دهد نه‌تنها تاریخ‌گذشته را مطالعه و می‌نگارد بلکه تاریخ آینده را می‌سازد.

وی افزود: نقش شما در ساخت تصویر مثبت و سازنده از دوستی ایران و قزاقستان برای آینده روابط در تمام عرصه‌ها مهم و تأثیرگذار است.

وابسته فرهنگی ایران در آلماتی در پایان سخنانش گفت: طرح‌ها و پیشنهادها را به مراکز علمی و تحقیقاتی ایران منعکس می‌کنیم و امیدواریم گام‌به‌گام پیش برویم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ