اختتامیه رویداد آموزشی تولید محتوای تصویری «تیمشو» برگزار شد
اقتصاد ایران: اهواز - اختتامیه رویداد آموزشی تولید محتوای تصویری «تیمشو» به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان و با معرفی برترین ها برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، آئین اختتامیه دوره آموزشی تولید آیتم تلویزیونی با عنوان «تیمشو» که از پنج روز گذشته به همت مرکز رشد هور حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان آغاز شده بود امروز با حضور مسئولان کشوری و استانی، خانوادههای شرکت کنندگان و جمعی از اهالی هنر، فرهنگ و رسانه در محل هتل نیشکر اهواز برگزار شد.
محمد شهباز گهروئی، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان در ابتدای این آئین با اشاره به عدم برگزاری آموزشهای حرفهای فیلم و مستند در استان از یک دهه گذشته تا به امروز که اثرات آن در فضای هنری شهر پدیدار شده است، اظهار کرد: امروز یکی از روزهای مهم در سینما و مستند استان خوزستان به شمار میرود، زیرا کاستیهای دو دهه گذشته در برگزاری دوره آموزشی، سبب کاهش چشمگیر و اختلاف نسلی هنرمندان شده است.
شهباز گهروئی در ادامه این روز را تولد رسمی مرکز رشد هور در استان خوزستان خواند و بیان کرد: این مرکز بناست تا افرادی را تربیت کند که با زبان هنر و مستند روایتگر استان خوزستان باشند.
به گفته رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان دغدغه ایجاد این دوره آموزشی در ۲ سال اخیر شکل گرفت و در این مدت با مشاهده سایر دورههای مشابه، ایده آن ساخته و پرداخته شد.
وی روایت فرصتها، مسائل و دغدغههای روز را در جهت پیشرفت و ارتقای استان، یکی از مهمترین علل شکلگیری این دوره برشمرد و افزود: هر مستندی که ساخته میشود؛ باید برطرف کننده ضعفها و نشان دهنده فرصتها باشد.
شهباز گهروئی خطاب به جوانان و نوجوانان شرکت کننده در این رویداد آموزشی گفت: این دوره آموزشی پایان کار شرکتکنندگان نیست، از شما میخواهم اولویت را بر روایت استان بگذارید.
ظرفیتی برای تقویت هویت و فرهنگ ایرانی
در ادامه محمدرضا امامقلی، قائم مقام سازمان سینمایی سوره و مدیر مرکز مستند سوره تربیت هنرمندان دغدغهمند در روایتگری را یکی از شاخصهای حوزه هنری انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: حوزه هنری انقلاب اسلامی سه وظیفهی تربیت هنرمند متعهد برای انقلاب اسلامی، تولید هنری در زیست بوم استان با نگاه به مفاهیم فرهنگی انقلابی و ترویج آثار هنری را عهده دار است.
امامقلی دوره آموزشی تیمشو را ظرفیتی ارزشمند برای به تصویر کشیدن قابلیتهای بوم استان، تقویت هویت و فرهنگ ایرانی دانست و بر ضرورت استمرار این آموزشها تأکید کرد.
مجید منادی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز با قدردانی از دستاندرکاران برگزارکننده این رویداد، عنوان کرد: دوره آموزشی تیمشو که به صورت ابتکاری با ایده نو و جدید در استان برگزار شد؛ کاری ارزشمند و قابل تقدیر است.
منادی با اشاره به اینکه آفت کارهای هنری اجرای کوتاه مدت و کم عمق آنهاست، بیان کرد: در کارهای هنری استمرار مهمتر از آغاز خواهد بود؛ زیرا آفت یک اقدام هنری رهاسازی و سطحینگری است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان همچنین از سایر مجموعههای استان خواست تا با همکاری و همافزایی فراهم کننده بستری برای رشد و پرورش استعدادهای جوانان مستعد هنرمند استان شوند.
منادی همچنین در راستای حمایت از ایدههای خلاقانه هنرمندان جهت معرفی ظرفیتهای استان و جریان سازیهای هنر و فرهنگ اعلام آمادگی کرد.
در ادامه این آئین حمیدرضا بهوندی، مسئول مرکز رشد هور حوزه هنری انقلاب اسلامی، گفت: برگزاری اختتامیه به معنای پایان کار این رویداد آموزشی نیست.
بهوندی با اشاره به انجام برنامهریزی های لازم برای تربیت مستندسازان دغدغهمند و جریانساز در مرکز رشد هور حوزه هنری انقلاب اسلامی، اظهار کرد: هنرآموزان در پایان این دوره به حال خود رها نخواهند شد و بنا داریم در آینده بستری را برای رشد هنرمندان و ایدههای آنان در فضای هنر انقلاب اسلامی ایجاد کنیم.
در پایان این آئین آثار تولیدی شرکت کنندگان در قالب مستندهای تیمی با موضوعات آب، کارون، مترو اهواز و مدیران پروازی به روی پرده نمایش رفت.
از بخشهای قابل توجه این مراسم نیز میتوان به حضور پرشور خانوادههای شرکت کنندگان و انعقاد تفاهم نامه همکاری میان حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان و حوزه هنری انقلاب اسلامی اشاره کرد. این تفاهم نامه چشمانداز یک سال فرایند همکاری در تولیدات تلویزیونی با حضور افراد شرکتکننده در رویداد تیمشو را بر اساس فرایند تولید و تعداد نفرات را به صورت دقیق در بازههای زمانی سه ماه، ۶ ماه و یکسال برنامهریزی کرده است و تعیین شده که در پایان سال چه میزان آیتم کوتاه تلویزیونی، مستند نیمه بلند و بلند در مرکز رشد هور تولید خواهد شد.