مهاجرانی: گفتگو نیازمند عملی‌سازی احترام و اعتماد از سوی کشورهای غربی است

اقتصاد ایران: سخنگوی دولت درباره مذاکرات ایران با دولت آتی آمریکا گفت: گفتگو نیاز به احترام و اعتمادسازی دارد، احترام موضوعی نیست که فقط در کلمات متبادر شود و نیاز به عملیاتی‌سازی دارد؛ اعتماد هم همینطور.

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت سه‌شنبه ششم آذر در نشست خبری هفتگی خود، ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت روز بسیج، اظهار کرد: در آستانه دهم آذرماه روز مجلس قرار داریم؛ امام خمینی (ره) فرمودند «میزان رأی مردم است»، این نشانه اهمیت مجلس و مردم سالاری دینی است.

وی افزود: هم افزایی خوبی میان مجلس شورای اسلامی و دولت برقرار است و نیازمند افزایش این هم افزایی هستیم تا مسائل و مشکلات جامعه را حل کنیم و نیاز داریم حرف مردم را گوش کنیم تا با درک دقیق دغدغه‌های آنها، با کمک خود مردم در رفع مشکلات گام برداریم.

جایگاه دولتمردان حق الناس است

سخنگوی دولت جایگاه دولتمردان را حق الناس دانست و افزود: ما در آستانه روز معلول قرار داریم که ۱۰ درصد جامعه معلولین هستند؛ یکی از شاخص‌های جامعه سالم این است که معلولین بتوانند به نیازهای خودشان دسترسی داشته باشند.

صنایع دستی با اقتصاد خانوار و فرهنگ در تعامل هست

مهاجرانی همچنین به برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در ایام گذشته اشاره کرد و گفت: صنایع دستی با اقتصاد خانوار و فرهنگ در تعامل است، اگر بر مزیت‌های این زمینه تمرکز کنیم می‌توانیم بر صادرات غیر نفتی ظرفیت‌های بیشتری را خلق کنیم و می‌توانیم کمک کنیم تا با حفظ و نگهداشت آنها حتی معضلات اجتماعی رو رفع کنیم.

وی با اشاره به برگشت دانشجویانی که مشکل تحصیلی داشتند افزود: این موضوع به سرمایه‌های اجتماعی کمک می‌کند. در مورد مدارس نا ایمن هم هزار میلیارد تومان برای بهسازی مدارس و رفع مشکلات فیزیکی مدارس و فضاهای آموزشی در نظر گرفتیم.

سخنگوی دولت در رابطه با نشست ژنو گفت: محور گفتگوها تبادل وضعیت در رابطه با مسائل غزه و لبنان و ایجاد صلح در منطقه خواهد بود، امیدواریم هرچه زودتر شاهد توقف نسل کشی باشیم. فراموش نکنیم بیش از یک سال است که بالغ بر ۵۰ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند و این مصداق جنایت علیه بشریت است.

گفتگو نیازمند عملی‌سازی احترام و اعتماد از سوی کشورهای غربی است

مهاجرانی همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار ژاپنی که در رابطه با آمادگی ایران در مذاکره با دولت آتی آمریکا پرسید، بیان کرد: بر پایه اصول سه گانه عزت، حکمت و مصلحتی که مقام معظم رهبری برای تعاملات بین‌المللی ترسیم فرموده‌اند، دولت جمهوری اسلامی ایران هر پیشنهادی را که در راستای منافع ایران باشد بررسی می‌کند. نکته‌ای که وجود دارد این است که گفتگو نیاز به احترام و اعتمادسازی دارد، احترام موضوعی نیست که فقط در کلمات متبادر شود و نیاز به عملیاتی‌سازی دارد؛ اعتماد هم همینطور. متأسفانه کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا بدعهدی خود را نشان دادند و ما بارها شاهد بدعهدی آنها بوده‌ایم. طبیعتاً مردم بدعهدی را درک کردند اما آنچه که به مصالح مردم مفید باشد همانطور عمل خواهیم کرد.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری که در رابطه با تسریع توسعه بندر چابهار از سوی هندی‌ها اظهار کرد: چابهار به عنوان کریدور محور شرق به غرب مورد توجه است و تمرکز اصلی رئیس جمهور بر پروژه‌های زیرساختی در منطقه بوده و از جمله اتمام پروژه راه آهن زاهدان- چابهار، در این زمینه در راستای توسعه بندر چابهار سازمان بنادر و کشتیرانی، وزارت راه و شهرسازی در حال مذاکره با دولت هند هستند. رئیس جمهور در نشست بریکس هم صحبت‌هایی با مقام‌های مسئول کشور هند داشتند و موضوع تسریع توسعه منطقه یکی از موضوعات اولویت‌دار است که مد نظر دولت است.

قرار نیست مردم غافلگیر شوند

سخنگوی دولت همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری که به سخن رئیس جمهور مبنی بر اینکه هیچ کاری را بدون اطلاع مردم انجام نخواهیم داد اما برق بدون اطلاع مردم قطع شد، آیا قرار است مردم شب بخوابند و صبح بیدار شوند و اتفاق تازه ببینند؟ گفت: یقیناً قرار نیست مردم به نوعی غافلگیر بشوند، رئیس جمهور بر عهدی که بسته است هست و تلاشش این است که بین تصمیم سخت و انتخاب بد تصمیم سخت را داشته باشد.

تکمیل می‌شود…

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ