احمدی: امنیت انرژی کشور با تشدید ناترازی ها در تهدید است

اقتصاد ایران: رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش ناترازی میان تولید و مصرف انواع حامل های انرژی، امنیت انرژی کشور را به طور جدی تهدید می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام موسی احمدی در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۶ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون انرژی درباره قطعی برق در فصل سرد و تأمین سوخت نیروگاه‌های حرارتی کشور گفت: در سال‌های اخیر موضوع ناترازی برق به یک چالش اساسی در کشور تبدیل شده و بر این اساس رئیس مجلس تاکید کرد موضوع حل ناترازی انرژی و پیگیری امنیت انرژی یکی از اولویت‌های کلیدی مجلس باشد.

وی متذکر شد: ما در کمیسیون انرژی مجلس جلسات تخصصی متعددی را با حضور مسئولان ذیربط و کارشناسان برای بررسی این موضوع بررسی کردیم. افزایش ناترازی میان تولید و مصرف انواع حامل‌های انرژی قطعاً امنیت انرژی کشور را با تهدید جدی رو به رو می‌کند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مطابق با گزارش وزارت نیرو، ناترازی اوج مصرف برق در تابستان امسال ۱۷ هزار مگاوات و ناترازی تأمین گاز طبیعی در سال گذشته حدود ۲۵۰ میلیون متر مکعب بود که پیش بینی‌ها حاکی از آن است که ناترازی تأمین گاز طبیعی تا ۳۰۰ میلیون متر مکعب افزایش پیدا کند.

وی در ادامه گفت: عمده تولید برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است. گاز طبیعی نقش کلیدی در سبد عرضه سوخت نیروگاه‌ها دارد و در صورتی که گاز مورد نیاز نیروگاه‌ها تأمین نشود، باید سوخت‌های مایع جایگزین شود.

احمدی اظهار کرد: مطابق با گزارش‌های واصل از وزارت نفت مبنی بر ناترازی تولید و مصرف نفت و گاز به نظر می‌رسد جایگزینی گاز طبیعی با نفت و گاز برای تأمین سوخت نیروگاه‌ها امکان پذیر نباشد. از سوی دیگر استفاده از نفت کوره نیز در همه نیروگاه‌ها امکان پذیر نیست.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ