شریعتی: از شهریور تا آبان ذخایر نیروگاه ها کاهش یافته است

اقتصاد ایران: عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: از ابتدای شهریور تا آبان در سال جاری کاهش ذخایر نیروگاه ها را داشتیم و از سوی دیگر برداشت از ذخایر افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، مالک شریعتی در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۶ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون انرژی درباره قطعی برق در فصل سرد و تأمین سوخت نیروگاه‌های حرارتی کشور اظهار کرد: بنده دو سوال از وزرای نفت و نیرو طرح کردم که قرار است در کمیسیون انرژی مطرح شود اما با توجه به بررسی بودجه، احتمالاً طرح این سوالات در صحن مجلس به تأخیر بیفتد و بنده همین جا نکات خود را مطرح می‌کنم.

وی ادامه داد: ما باید بر اساس قانون صحبت کنیم که ماده ۲ قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق، تکلیفی را در خصوص تأمین سوخت نیروگاه‌ها برای دو وزارتخانه تعیین کرده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مطابق با این قانون وزارت نیرو باید جدول اعلام نیاز سوخت نیروگاه‌ها را تا قبل از خرداد ماه به وزارت نفت اعلام کند و وزارت نفت هم باید بر اساس آن جدول، ماهانه سوخت را تأمین کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: نکته‌ای که برای ما مهم است این است که بر فرض اینکه در دولت گذشته اشکالات و کاستی‌هایی وجود داشته اما مساله اصلی آن است که دولت چهاردهم باید بر اساس قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق جداولی که وزارت نیرو اعلام کرده برای سوخت نیروگاه‌ها تأمین و تکمیل کند.

شریعتی بیان کرد: این تأمین و تکمیل یا از داخل یا از واردات است. سال گذشته مجوز برای واردات گرفته شد و اگر باز هم نیاز به افزایش میزان واردات بود، می‌توانستند از سران قوا یا از مجلس شورای اسلامی این درخواست را کنند تا این اتفاق رقم بخورد.

وی اظهار کرد: از ابتدای شهریور تا آبان ماه یعنی در این بازه دو ماهه ما کاهش ذخایر نیروگاه‌ها را داشتیم و از سوی دیگر برداشت از ذخایر نیروگاهی نیز افزایش یافته است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ