استاندار با تفکیک استان کرمان به شمال و جنوب مخالف است

اقتصاد ایران: کرمان_معاون اقتصادی استانداری کرمان از مخالف بودن استاندار کرمان تفکیک این استان به شمال و جنوب خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر حسن‌زاده، صبح دوشنبه در هشتمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان کرمان گفت: استاندار به شدت مخالف تفکیک استان کرمان به شمال و جنوب است و گفته که یک حرف باید از استان کرمان بیرون برود و جزیره‌ای عمل کردن اصلاً به صلاح استان نیست.

وی با اشاره به اینکه راه‌اندازی سامانه سماتیم باید هر چه سریع‌تر در استان کرمان صورت گیرد افزود: برای راه‌اندازی این سامانه دو هفته داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه ادارات شمال و جنوب استان کرمان باید به یک نظر واحد برسند و در نتیجه یک اقدام برای استان انجام شود، گفت: روز گذشته از چند اتحادیه صنفی به صورت سرزده بازدید کردیم که متأسفانه پروتکل‌های لازم که نظام صنفی تعیین کرده است، رعایت نمی‌شود.

معاون اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه بازرسان اصناف آموزش لازم را ندیده‌اند و به‌نظر می‌رسد تذکرات لازم در موضوعات مختلف به واحدهای صنفی استان کرمان داده نمی‌شود، افزود: در بازدیدی که از برخی اتحادیه‌های صنفی انجام شد، حتی برخورد مناسب را ندارند و قطعاً همین موضوع باعث نارضایتی مردم خواهد شد.

حسن‌زاده، گفت: چرا باید این گونه باشد که میوه فروشی مطرح شهر کرمان فاکتور نمی‌دهد، اما می‌بینیم یک میوه‌فروشی کوچک در گوشه‌ای از شهر دارد قانون را رعایت می‌کند و این بی‌عدالتی‌ها باید درست شود.

وی با بیان اینکه شخصاً همه بازاریان را امین می‌دانم، ادامه داد: اما تعداد اندکی هستند که سوءاستفاده می‌کنند و باعث مشکلاتی در سطح بازار شده‌اند که باید با آنها برخورد قانونی انجام شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ