چند توصیه غذایی به بیماران دیابتی

اقتصاد ایران: رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر اهمیت زمان‌بندی مناسب برای تغذیه بیماران دیابتی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرشته فزونی، با تاکید بر اینکه رژیم غذایی هر بیمار دیابتی با توجه به شرایط بیمار و داروهای مصرفی تنظیم می‌شود، گفت: بهترین روش پخت غذا آب پز کردن، بخار پز کردن و کباب کردن در فر است هرچه زمان پخت کمتر باشد بهتر است. زمان دم کشیدن برنج و ماکارونی را کوتاه کنید و همراه با سبزیجات و حبوبات مصرف کنید.

وی افزود: میوه‌های خشک در مقایسه با قند و شکر ارزش غذایی بالاتری دارند و حاوی فیبر و ریزمغذی هستند. دو قاشق غذاخوری کشمش یا توت خشک تقریباً ۱۵ گرم قند یا ۶۰ کیلوکالری انرژی دارد. افراد مبتلا به دیابت می‌توانند با توجه به میزان توصیه شده در برنامه غذایی از این مواد استفاده کنند و بهتر است این میزان در یک وعده مصرف نشود و در طول روز تقسیم شود.

فزونی ادامه داد: بسیاری از غذاهای فرآوری شده دارای شکر افزوده، مواد مغذی کم، چربی بالا و سدیم زیاد هستند و نباید مصرف شود.

وی افزود: به نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای توجه کنید و محصولات غذایی که قند، نمک و روغن کمتری دارد انتخاب کنید

فزونی گفت: از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا و مواد غذایی پرچرب حاوی کلسترول بالا و یا اسیدهای چرب ترانس پرهیز کنید.

وی افزود: سعی کنید غذا را به آرامی و در محیط با آرامش میل کنید.

فزونی تاکید کرد: برای دریافت مشاوره تغذیه رایگان به مراکز خدمات جامع سلامت نزدیک محل سکونت مراجعه کنید.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ