سرطان روده‌بزرگ شایع‌ترین علت مرگ در آقایان

اقتصاد ایران: همدان ـ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه شیوع سرطان روده بزرگ در قشر مردان بیش از زنان است، گفت: در مجموع سرطان دستگاه گوارش سومین عامل مرگ و میر در جهان است.

یه گزارش خبرنگار مهر، بهروز کارخانه‌ای در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز اولین کنگره کولورکتال کنگره‌ای که مربوط به روده بزرگ است برگزار می‌شود اظهار کرد: تمرکز روی درمان جراحی بیماری‌های روده بزرگ، به ویژه در بیماران سرطانی است.

وی با اشاره به اینکه جراحی در این زمینه مربوط به بیماران سرطانی است، افزود: شیوع این بیماری و سرطان در قشر مردان بیش از زنان است، البته در آمار در زنان نیز در حال افزایش است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: سرطان کولورکتال و دستگاه گوارش سومین عامل مرگ و میر در جهان است و در کل رشد این سرطان در حال جهانی شدن است.

کارخانه‌ای با بیان اینکه برگزاری چنین کنگره‌هایی علاوه بر اینکه می‌تواند موجب ابداعات جدید و اختراعات جدید در روش‌های جدید درمانی شود، تصریح کرد: این کنگره‌ها همکاری بین بخشی مابین بهداشت و جراحان را بیشتر می‌کند و آخرین پژوهش‌های پژوهشگران را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه تکنولوژی‌هایی که وارد بازار شده است معرفی می‌شود، گفت: در مجموع این کنگره تأکیدی بر آموزش است تا وضعیت سلامتی خود را پیگیری کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: سبک زندگی غلط عامل افزایش دهند این بیماری است.

کارخانه‌ای در پایان با بیان اینکه ملاحظات اخلاقی، فرهنگ مردم و رضایت آگاهانه بیماران در روند درمان بسیار اهمیت دارد، گفت: بیمار با مشورت می‌تواند تصمیم بگیرد که چه راه درمانی را انتخاب کند و این کنگره‌ها در همه ابعاد مؤثر است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ