ترانزیت ایران و روسیه از مسیر کریدور شمال-جنوب توسعه می‌یابد

اقتصاد ایران: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: سفیر ایران در روسیه اعلام کرد که انتظار ایران و روسیه آن است که امسال ترانزیت کالا از طریق کریدور شمال -جنوب را به دو میلیون تن افزایش دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم رضایی اعلام کرد: جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) در محل کمیسیون و با حضور کاظم جلالی، سفیر ایران در روسیه، دمیر چیلو، دستیار وزیر امور خارجه و مدیر کل اوراسیای این وزارتخانه و تعدادی از کارشناسان برگزار شد.

وی ادامه داد: در بخش اول این جلسه جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه گزارشی از روابط دوجانبه بین ایران و روسیه و آخرین وضعیت توافقات به اعضای کمیسیون ارائه و تاکید بر اشتراکات تمدنی و فرهنگی میان ایران و روسیه و ظرفیت بالایی که در این زمینه وجود دارد، کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جلالی به موانع توسعه روابط ایران و روسیه اشاره کرد که از جمله این موانع را عدم شناخت، موضوع ترانزیت، گمرک، لجستیک و مسائل پولی و بانکی برشمرد.

رضایی ادامه داد: همچنین سفیر ایران در روسیه در حوزه ترانزیت بین دو کشور اشاره‌ای به کریدور شمال جنوب و مسیرهای مختلف آن کرد و گفت که مسیر روسیه به ایران از طریق قزاقستان و ترکمنستان برای اولین بار در دولت گذشته راه افتاد و در سال ۲۰۲۳، ۶۵۰ هزار تن کالا از آن عبور کرد و امسال انتظار داریم که به دو میلیون تن ترانزیت کالا برسد و وی بر اهمیت راه‌اندازی خط آهن رشت آستارا هم تاکید کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: در ادامه این جلسه آخرین وضعیت تحولات قفقاز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. آقای دمیر چیلو، دستیار وزیر خارجه و مدیر کل اوراسیای وزارت امور خارجه و یکی از کارشناسان گزارشی از آخرین وضعیت تحولات قفقاز به اعضای کمیسیون داد و اعضای کمیسیون هم نقطه نظرات و سوالات خود در زمینه‌های مختلف در این حوزه‌ها را بیان کردند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ