لزوم هموار کردن مسیر رشد و توسعه کشاورزان در مرکزی

اقتصاد ایران: اراک- نماینده حوزه ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: مسیر رشد و توسعه کشاورزان را با بهره گیری از علم و فناوری هموار کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام جواد خلقت ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه کمبود علم و فناوری در بخش کشاورزی را یکی از اصلی‌ترین چالش‌های این حوزه دانست و افزود: برگزاری نمایشگاه‌ها و بهره گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از بهترین راهکارها برای تولید علم و ارتقای سطح دانش کشاورزی است و برگزاری این نمایشگاه‌ها نه تنها محلی برای عرضه محصولات بلکه یک کلاس آموزشی برای تولیدکنندگان به‌شمار می‌روند.

نماینده حوزه ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی به نقش کشاورزان به‌عنوان مخاطبان اصلی این حوزه اشاره کرد و گفت: کشاورزان، مظلوم و مقتدر هستند و ما باید با تأکید بر علم و فناوری در بخش کشاورزی، مسیر رشد و توسعه این قشر را هموار کنیم.

حجت‌الاسلام خلقت همچنین از برگزاری نمایشگاه سالانه کشاورزی استان مرکزی خبر داد و افزود: نمایشگاه امسال همزمان با ایام فاطمیه برگزار می‌شود و علاوه بر بخش‌های تخصصی، برنامه‌های فرهنگی نیز در آن گنجانده شده است.

وی تاکید کرد: استان مرکزی در حوزه برگزاری نمایشگاه‌های کشاورزی یکی از بهترین استان‌های کشور محسوب می‌شود.

نماینده حوزه ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به اهمیت خاک در کشاورزی گفت: خاک به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین عناصر کشاورزی اهمیت بالایی دارد و مقام معظم رهبری نیز بر اهمیت بالاتر خاک نسبت به آب تأکید کرده‌اند.

وی با ابراز نگرانی از وضعیت فرسایش خاک در کشور تصریح کرد: متأسفانه میانگین فرسایش خاک در ایران از میانگین جهانی بیشتر است و این مسأله عمدتاً ناشی از عوامل انسانی است و می‌بایست تلاش برای حفاظت از خاک و کاهش فرسایش آن یکی از اولویت‌های اصلی کشاورزی در کشور باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ