قفسه کتابخانههای ما نباید از کتابهای شهید مطهری خالی باشد
اقتصاد ایران: اهواز - امام جمعه رامشیر گفت: نباید قفسه کتابخانههای ما از کتابهای شهید مطهری و همچنین کتابهای سیره و زندگی علما و شهدا خالی باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید سلمان هاشمی امامجمعه رامشیر ظهر امروز در خطبههای نمازجمعه در مسجد جامع امام خمینی (ره) این شهر با تسلیت فرارسیدن شهادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: شهادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا (س) را به ساحت عالم قطب امکان حضرت بقیة الله الأعظم (عج) و شما نمازگزاران عزیز تسلیت و تعزیت عرض میکنم.
وی با بیان چند نکته از سیره مبارزاتی حضرت زهرا (س) در مقابل جریان نفاق، انحراف و دفاع از ولایت امیرالمؤمنین (ع) گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) جریان نفاق و نفوذ را به مردم معرفی کردند.
امامجمعه رامشیر با بیان اینکه بعد از رحلت نبی مکرم اسلام (ص) سه جبهه جنگ علیه اهلبیت (ع) ایشان آغاز شد، بیان کرد: یکی از این جبههها جنگ اقتصادی بود که با غصب فدک آغاز شد، جبهه دیگر جنگ فرهنگی بود که به صورتهای مختلف آغاز شد که منع نشر حدیث از پیامبر (س)، جعل حدیث و جدایی قرآن از تفسیر از این جمله بود و جبهه دیگر که در حقیقت جنگ سیاسی بود و با غصب خلافت در سقیفه آغاز شد و به تعبیر امروز کودتای سقیفه، بود.
هاشمی با گرامیداشت ۲۴ آبانماه، روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار گفت: علم غذای روح انسان است، انسان همانطور که در مصرف غذای جسم خویش دقت میکند که فاسد و مسموم نباشد، باید مراقب غذای روح خویش بوده و از کتاب و فیلمهای آلوده، پرهیز کند.
وی اضافه کرد: ورود در فضاهای ناسالم اینترنت، سلامت قلب و روح انسان را دچار مشکل میکند. همچنین در مورد علم که غذای روحی انسان به شمار میرود باید فکر کند که از کجا میگیرد و چه میگیرد.
هاشمی گفت: همچنین برای دانشآموزان، دانشجویان و دانشآموختگان که معمولاً سوالاتی در زمینههای مختلف از جمله در حوزه دین، مذهب، خانواده و مانند آن در اذهان خود دارند که این نوع کتابها باید در کتابخانههای عمومی و کتابخانه مدارس شهرستان تهیه و در دسترس جوانان قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: نباید قفسه کتابخانههای ما از کتابهای شهید مطهری که به فرمایش حضرت آقا این کتابها، قابل مردن و تمامشدن نیست و همچنین کتابهای سیره و زندگی علما و شهدا خالی باشد.
امامجمعه اضافه کرد: کتابخانههای رامشیر، از جمله کتابخانههای خوب استان هستند که همیشه محل مراجعه دانشآموختگان است.
وی به ایفای نقش مسؤولان فرهنگی برای ترویج سنت حسنه کتابخوانی اشاره کرد و گفت: در اهمیت کتاب و کتابخوانی تردیدی نیست، آنچه مهمتر است ایفای نقش مسؤولان فرهنگی برای ترویج این سنت حسنه و مهجور است.
هاشمی ادامه داد: قطعاً برپایی نمایشگاه کتاب و اجرای برنامههایی از قبیل کتابخوانی، اهدای کتاب، تجلیل از کتابداران و کتابخوانان میتواند در رشد و ترویج فرهنگ مطالعه، مؤثر باشد.