تلاش کره جنوبی برای حفظ صنعت تراشه در میانه تهدیدهای ترامپ

اقتصاد ایران: دولت کره جنوبی لایحه ای ارائه کرده تا یارانه به تراشه سازان اختصاص دهد و آنها را از سقف ساعت کار ملی معاف کند تا با ریسک های احتمالی مربوط به اقدامات  آتی دونالد ترامپ مقابله کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، صنعت نیمه رسانا برای کره جنوبی که چهارمین اقتصاد بزرگ کره جنوبی است و تراشه ۱۶ درصد کل صادرات سال گذشته آن را تشکیل می دهند، بسیار حیاتی است. هفته گذشته «یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی درباره تهدیدهای ترامپ برای افزایش ناگهانی تعرفه واردات محصولات چینی هشدار داد زیرا چنین امری سبب می شود رقبای چینی قیمت های صادراتی را کاهش دهند و به شرکت های تراشه سازی کره ای در خارج از این کشور آسیب برسد.

لایحه دولت کره جنوبی در حالی ارائه شده که تراشه سازانی مانند سامسونگ نیز با رقابت فزاینده از سوی رقبا در کشورهایی مانند چین وتایوان روبرو هستند. با توجه به نگرانی درباره افزایش احتمالی تعرفه های وارداتی و ممنوعیت فروش تراشه های هوش مصنوعی به چین در دولت ترامپ، ارزش سهام سامسونگ و SK Hynix(دیگر تراشه ساز کره ای) کاهش یافت.

اقدام جدید دولت کره جنوبی از شرکت های تراشه سازی در مقابل چالش ها محافظت می کند چراکه در میانه جنگ دو ابر قدرت تجاری جهان در شرق و غرب، کشورهای تایوان، ژاپن، چین و آمریکا یارانه هایی به تولید کنندگان تراشه اختصاص داده اند.

البته لایحه مذکور احتمالا با مخالفت حزب لیبرال کره روبرو شود که اکثریت پارلمان این کشور را در اختیار دارد.

تحت لایحه مذکور برخی کارمندان فعال در حوزه های تحقیق و توسعه می توانند ساعات طولانی تری کار کنند و همین امر محدودیت ساعات کاری هفتگی در کره جنوبی را که حداکثر ۵۲ است، نقض می کند. ماه گذشته اتحادیه کارگران سامسونگ نیز با چنین اقدامی مخالفت کرد.

در ماه اکتبر دونالد ترامپ که هنوز نامزد انتخابات ریاست جمهوری بود، تهدید کرد در صورت برنده شدن در انتخابات یارانه فدرال برای شرکت تایوانی TSMC، سامسونگ، SK Hynix و دیگر شرکت های تراشه سازی را لغو می کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ