تولید چسب کاشت میلگرد با فناوری نانو
اقتصاد ایران: یک شرکت دانشبنیان با تولید چسب کاشت میلگرد با فناوری نانو نیاز به کندهکاری را مرتفع کرده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانشبنیان توسعه راهبردی هیل تیران با تولید چسب کاشت میلگرد با فناوری نانو نیاز به کندهکاری را مرتفع کرده است.
این شرکت با محصول نانویی خود در حوزه ساخت و ساز و مصالح ساختمانی در پانزدهمین دوره نمایشگاه نانو و میکرو در سالن خلیج فارس حضور یافته است.
ندا خدادوست؛ مدیر فروش این شرکت دانشبنیان در غرفه خود در طبقه دوم خلیج فارس در خصوص این محصو نانویی گفت: چسب کاشت میلگرد یک نوع چسب است که برای اتصال و تصویر میلگردها (آرماتور) به سازهها و ساختمانها به کار میرود، این نوع چسب به ویژه در ساختمانها و پروژههای سازهای برای افزایش استحکام و پایداری اتصالات میلگردها به سازههای بتنی استفاده میشود.
وی بیان کرد: در سیستمهای سنتی هرجا در سازههای بتنی نیاز به امتداد بتنریزی در بتن ریخته شده باشد (ناشی از اشتباهات مهندسی، تقویت، ترمیم و یا توسعه در اجزای باربر و غیر باربر) این کار از طریق کندهکاری بتن در سطح وسیعی انجام میشود.
خدادوست اظهار کرد: این کنده کاری تا رسیدن به میلگردهای کششی و مدفون در بتن ادامه دارد و سپس اطراف میلگردها هم به منظور ایجاد حداقل همپوشانی با میلگرد جدید کندهکاری میشود، این کار مستلزم هستی صرف هزینه و زمان زیادی بوده و همچنین پرت مصالح، احتمال بروز خطرات ایمنی برای نیروی کار و ایجاد تنش در بتن و سبب میشود.
مدیرعامل این مجموعه دانشبنیان افزود: چسب کاشت میلگرد نیاز به کنده کاری را کاملاً مرتفع ساخته است، چسب تولید شده توسط این مجموعه با فناوری نانو سبب ارتقای ویژگیهای کیفی محصول شده است.
خدادوست یادآور شد: اصلاح، ترمیم، به سازی، مقاوم سازی و توسعه سازههای بتنی، نصب تجهیزات سنگین بر بستر بتنی از بازار هدف این محصول نانویی است.
وی گفت: در حال حاضر این محصول دارای گواهی صادرات به اروپاCE، گواهی تطابق استاندارد از سازمان ملی استاندارد ایران و دارای پروانه بهرهبرداری از وزارت صمت است.
خدادوست یادآور شد: این محصول نتیجه یک کار تیمی 8 نفره است و شرکت در حال حاضر در مرکز رشد پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی مستقر است.
پانزدهمین دوره نمایشگاه فناوری نانو و میکرو از 13 تا 16 آبان ماه 1403 در تهران آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه، بیش از 170 نهاد و شرکت فعال در حوزه فناوری نانو حضور داشتند و آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید عموم قرار دادند.
انتهای پیام/