ضرورت ایجاد ترمینال خشک کردن زرشک

اقتصاد ایران: بیرجند- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: باید به سمت ایجاد ترمینال خشک کردن زرشک برویم چرا که نسبت به ایجاد بارگاه زرشک هزینه کمتری دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جعفری صبح چهارشنبه در جشنواره ملی زرشک اظهار کرد: یکی از ارکان امنیت ملی امنیت غذایی است و از این نظر کار شما کشاورزان اهمیت فوق العاده ای دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: یکی از ارکان امنیت غذایی فراهم شدن غذا است که سرانه و دسترسی تولید غذا در کشور ما هر سال افزایش پیدا می‌کند.

جعفری گفت: ثبات و پایداری غذا، سلامت غذا و دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذا یکی دیگر از ارکان امنیت غذایی است که در این زمینه نیز باید با بازاریابی محصولات کشاورزی خودمان برنامه ریزی داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه باید نگاه صادرات محور به داشته باشیم بیان کرد: باید به سمت ترمینال خشک کردن زرشک برویم چرا که هزینه کمتری نسبت به ایجاد بارگاه‌های زرشک برای کشاورز خواهد داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه آینده اقتصادی خراسان جنوبی مطلوب و رو به رشد خواهد بود، گفت: در ۶ ماهه نخست سال جاری ۱۶۱ درصد رشد در توزیع کالاهای اساسی در خراسان جنوبی داشته‌ایم.

جعفری با بیان اینکه در خرید تضمینی گندم ۳۴ درصد رشد داشته‌ایم، گفت: همچنین در صادرات قطعی و صادرات موضوع ماده ۱۱۶ میزان ۴۳ درصد افزایش در استان داشته‌ایم.

وی یادآور شد: همه این آمارها است که نشان می‌دهد آینده اقتصادی خراسان جنوبی رو به رشد است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی خراسان جنوبی گفت: امیدواریم به شرایطی برسیم که بتوانیم زرشک را به صورت تازه وارد بازارها کنیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ