بار میکروبی مانع اصلی در صادرات زرشک است
اقتصاد ایران: بیرجند-مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: بار میکروبی مانع اصلی صادرات زرشک است که در این زمینه باید تدبیری کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد مودی صبح چهارشنبه در سومین جشنواره ملی زرشک در استان اظهار کرد: کشاورزی با اقلیم خشکسالی در استان بسیار سخت شده است و در چنین شرایطی محصول زرشک در پنج شهرستان خراسان جنوبی تولید میشود اما هنوز این محصول به بازارهای جهانی راه پیدا نکرده است.
وی با بیان اینکه بار میکروبی یکی از دلایل عدم صادرات زرشک است، ادامه داد: اگر نظارت درستی از مرحله داشت، کاشت و برداشت، بارگاهها و بستهبندی محصول زرشک صورت بگیرد شاهد راهیابی این محصول مزیتدار خراسان جنوبی به بازارهای جهانی خواهیم بود.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: اکنون برای محصول گندم که در این استان جایگاهی ندارد ناظر اختصاص دادیم.
وی بیان کرد: این در حالی است که باید مسئولان به زرشک به عنوان محصول مزیتدار این استان مرزی نگاه ویژهتری داشته باشند چون معیشت کشاورزان زیادی از این محصول تأمین میشود.
مودی بیان کرد: در همین راستا برنامه نظارت بر باغهای زرشک را ارائه کردیم و سند راهبردی آن تهیه شده است.
وی با تأکید بر اینکه شناسنامه باغات زرشک صادر شده است، خاطرنشان کرد: در حوزه زرشک میخواهیم کار زیربنایی انجام دهیم اما باید مسئولان در این خصوص اعتبار تخصیص دهند چون در غیر این صورت اقدام خاصی صورت نخواهد گرفت.