خشم مغربیها از سفر هیئت روزنامه نگاران به تلآویو
اقتصاد ایران: سفر یک هیئت از روزنامه نگاران مغربی به فلسطین اشغالی خشم کاربران شبکههای اجتماعی و اصحاب رسانه مغرب را برانگیخت.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، یک گروه هشت نفره از روزنامه نگاران مغربی عصر دوشنبه هفته جاری به دعوت کابینه « بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی راهی فلسطین اشغالی شد و در فرودگاه بینالمللی « بنگوریون» واقع در تل آویو مورد استقبال گرم مقامات این رژیم قرار گرفت.
قرار است هیئت روزنامه نگاران مغربی در سفر پنج روزه خود به فلسطین اشغالی از مناطق مختلف این سرزمین از جمله گذرگاه کرم ابوسالم ( محل عبور کامیونهای حامل کمکهای بشردوستانه به مقصد نوار غزه) و منطقه «رعیم» بازدید کنند. رژیم صهیونیستی مدعی است هنگام برگزاری جشنواره موسیقی در رعیم این منطقه هدف حمله حماس قرار گرفته است.
انتشار خبر سفر هیئت روزنامه نگاران مغربی به فلسطین اشغالی در رسانههای محلی، خشم کاربران شبکههای اجتماعی و اصحاب رسانه این کشور آفریقایی را برانگیخت.
کاربران فضای مجازی با انتشار یادداشتهای کوتاه، سفر روزنامه نگاران مغربی به فلسطین اشغالی را محکوم کردند و از آن به عنوان خیانت «عادی سازی رسانهای » خواندند که تعداد اندکی از روزنامه نگاران مغربی به آن اصرار دارند.
شماری از کاربران شبکههای اجتماعی با انتشار متن خبر سفر هیئت روزنامه نگاران مغربی به فلسطین اشغالی نوشتند: بقیه جزئیات مهم نیست..... لاحول و لاقوه الا بالله.
به نوشته روزنامه القدس العربی، «حسین مجدوبی» روزنامه نگار مغربی در صحفه شخصی خود در فضای مجازی «فیسبوک» نوشت: سفر هیئتی از روزنامه نگاران مغربی به فلسطین اشغالی با هر معیاری که سنجیده شود، جرم است زیرا این سفر به دعوت قاتل زنجیرهای به نام «نتانتاهو» انجام شده، فردی که نوار غزه به محاصره در آورده و 170 خبرنگار فلسطینی را به شهادت رسانده است.
تشکل غیردولتی «روزنامه نگاران مغرب برای فلسطین» با انتشار بیانیهای اعلام کرد: سفر هیئت روزنامه نگاران مغربی را دفتر ارتباطات رژیم صهیونیستی در رباط ترتیب داده و این سفر از هرگونه ارزشهای انسانی و اصول حرفهای روزنامه نگاری تهی است.
در این بیانیه با اشاره به تداوم حملات نظامیان صهیونیستی به نوار غزه و لبنان آمده است: این سفر تلاشی نامیمون برای ایجاد شکاف در موضع ملت مغرب به ویژه روزنامه نگاران این کشور در قبال تحولات فلسطین است.
از 15 مهر سال گذشته که نبرد در نوار غزه شروع شد، مردم مغرب در حمایت از ملت فلسطین هر هفته با برپایی تظاهرات ضدصهیونیستی خواستار توقف حملات نظامیان صهیونیستی به غزه، پایان دادن به محاصره این باریکه ، ارسال کمکهای بشردوستانه به آنجا و لغو توافقنامه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شدهاند.
مغرب و رژیم صهیونیستی در دسامبر 2020 با میانجیگری آمریکا توافقنامه عادی سازی روابط امضاء کرد که با مخالفت احزاب و مردم مغرب روبرو شد اما دولت رباط به این اعتراضها توجهی نکرد و در مسیر توسعه روابط با تلآویو گام برداشت.
در جریان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از 146 هزار فلسطینی شهید و مجروح شدهاند که بیشتر آنان را زنان و کودکان تشکیل میدهند.
انتهای پیام/