کارگروه آرد و نان مازندران ۱۳۰۰ مصوبه داشته است
اقتصاد ایران: ساری- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: تاکنون ۲۶۹ کارگروه آرد و نان در استان برگزار شد که هزار و ۳۲۱ مصوبه داشته است.
به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی وفایی نژاد اظهار کرد: در کارگروههای آرد و نان شهرستانها اقدامات مناسبی در مباحث خود مراقبتی و هماهنگی با دستگاههای نظارتی به منظور برخورد با تخلفات در حوزه آرد و نان صورت گرفته و فرمانداران نقش بسیار مهمی در ساماندهی هرچه بهتر وضعیت آرد ونان در شهرستان دارند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با تاکید بر لزوم هماهنگی و همکاری با دستگاههای نظارتی، از مسئولین نمایندگی این اداره کل در شهرستانها خواست، در راستای حفظ بیت المال و مراقبت از یارانه پرداختی در حوزه آرد و نان ضمن هماهنگی با فرمانداران و دستگاههای نظارتی، برای خدمت بهتر به مردم کوشا باشند.
دبیر کارگروه آرد و نان استان با اشاره به هزار و ۳۲۱ مصوبه در جلسات کارگروه شهرستانها اعلام کرد: در ۲۲ شهرستان استان مازندران، از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۶۹ جلسه کارگروه آرد و نان به منظور بهبود وضعیت این کالاهای اساسی و استراتژیک که تشکیل دهنده قوت غالب سفرههای مردم است برگزار شد.
وفایی نژاد افزود: کارگروه آرد و نان استان مازندران با برگزاری ۵ جلسه و تصویب ۶۴ مصوبه در این حوزه یکی از استانهای فعال در کشور با بیشترین مباحث هماهنگی و ساماندهی ساختار آرد و نان و مشخص شدن تکالیف دستگاهها در چگونگی مواجهه با مشکلات این حوزه میباشد.
وی با قدردانی از فرماندارانی که در جلسات کارگروه آرد و نان شهرستانها حضور فعال دارند، گفت: فرمانداران شهرستانهای بابل، بابلسر، سیمرغ، کلاردشت، میاندرود، نوشهر، فریدونکنار و سوادکوه با تشکیل به موقع جلسات و حضور فعال و تأثیرگذار، نقش به سزایی در رفع مشکلات و بهبود وضعیت آرد و نان در شهرستانهای خود به عهده داشته و شایسته تقدیر هستند.
دبیر کارگروه آرد و نان استان مازندران همچنین با اشاره به تأکیدات استاندار مازندران در خصوص اولویت داشتن اجرای مصوبه کارگروه آردونان در خصوص تجهیز نانواییهای با سهمیه بالای ۸ کیسه در روز به سوخت دوم و موتور برق اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن فصل سرما و ضرورت توجه به مصوبه اخیر کارگروه آرد و نان استان و لزوم پیگیری و اجرای به موقع مصوبات، فرمانداران و اعضای کارگروه آرد و نان در شهرستانها هرچه زودتر نسبت به تجهیز نانواییها به سوخت دوم و موتور برق و رفع دغدغه تأمین نان مردم در مواقع بحرانی و ناترازی گاز و برق اقدام کنند.