تدوین داﺋﺮةالمعارف مفاخر آملی/ زبان فارسی را حفظ کنیم

اقتصاد ایران: آمل- رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بر ضرورت تدوین دانشنامه مفاخر بزرگ آملی با کمک حوزه علمیه و دانشگاه‌ها تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حداد عادل ظهر سه شنبه در همایش بین‌المللی طالب آملی با بیان اینکه این ادیب و شاعر برجسته شعر فارسی در معرفی و توسعه فرهنگ اسلامی و زبان فارسی در کشور و شبانه هند نقش بسزایی داشت، افزود: طالب آملی در فرهنگ عامه نیز از احترام خاص برخوردار بوده است.

وی طالب آملی را از بنیانگذاران سبک هندی معرفی کرد و گفت: کاروان شاعران ایرانی به سمت هند زیاد بود و هند در روزگاری مقصد بسیاری از شاعران هنرمندان ایرانی بوده است.

حداد عادل به اشتراکات فرهنگی ایران هند اشاره به اضافه کرد: طالب آملی ستاره‌ای در آسمان زبان ادب فارسی است و پرچمدار ترویج زبان فارسی در شبه قاره هند بوده است.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اظهاری که امروز نیز مفاخر آملی در رشته‌های مختلف چراغ علم را روشن نگه داشته‌اند بر ضرورت تدوین دایره معارف از مفاخر بزرگ آملی تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون دائرةالمعارف ی با ۳۳ جلد و بیش از ۲۰ هزار صفحه تدوین شده است بر اهمیت تدوین دائرةالمعارف مفاخر آملی تاکید کرد و گفت دانشنامه با موضوع آمل نیز تدوین شود.

حداد عادل با تاکید بر اینکه همه ما وظیفه داریم از زبان فارسی پاسداری کنیم گفت فرهنگ پارسی غنی است و باید نسبت به حفظ آن تلاش کنیم.

وی با اشاره به اینکه شاهد جنایت‌های غیر اسلامی و انسانی زیادی در دنیا هستیم ادامه داد در چنین دنیایی نیاز داریم که فرهنگ و ادبیات پارسی تجلی بیشتری داشته باشد.

به گزارش مهر، ۳۵ مقاله از کشورهای مختلف به همایش بین‌المللی طالب آملی ارسال شده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ