رونق پژوهشهای بانوان طلبه نیازمند سرمایهگذاری است
اقتصاد ایران: مدیر جامعه الزهرا (س) بر لزوم سرمایه گذاری جدی برای توسعه پژوهش و علم آموزی در میان بانوان تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سیده زهره برقعی پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به روایتی در خصوص اهمیت پژوهش از منظر اسلام اظهار کرد: در روایتی آمده که اگر یک ورق که بر روی آن علم نوشته شده باشد همین یک ورق میتواند حائل بین نویسنده و آتش جهنم باشد و به ازای هر حرفی که بر روی آن ورق نوشته شده باشد خداوند در بهشت باغهایی در اختیار آن انسان قرار میدهد که عرض آن هفت برابر زمین است.
وی با بیان اینکه هیچ مکتبی سراغ نداریم که اینقدر به علم اهمیت بدهد، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران زمینه رشد و پیشرفت علمی بانوان را در عرصههای مختلف فراهم کرده و به عنوان نمونه، کتاب سال بانوان فرصت مناسبی برای نقش آفرینی علمی و پژوهشی بانوان است.
مدیر جامعه الزهرا (س) با تأکید بر لزوم سرمایه گذاری جدی برای توسعه پژوهش و علم آموزی در میان بانوان اظهار کرد: باید برای پژوهشهای بانوان سرمایه گذاری کرد چراکه نگاه اسلام به حقوق زن و خانواده یک نگاه تمدنی و قابل ارائه در زمان حاضر است، بنابراین شکل گیری تمدن اسلامی به این بستگی دارد که چقدر به پژوهشهای بانوان اهمیت بدهیم و برای آن سرمایه گذاری کنیم.
برقعی با اشاره به برگزاری چهارمین همایش کتاب سال بانوان، حمایت از آثار پژوهشی بانوان، شناسایی ظرفیت پژوهشی بانوان و تقویت توان پژوهشی بانوان از جمله اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد.
وی افزود: سرمایه گذاری برای آثار پژوهشی بانوان سبب میشود مشارکت پژوهشگران و بانوان در تولید علم و گسترش مرزهای دانش افزایش پیدا کند و یک همگرایی و هم افزایی در این زمینه به وجود بیاید.
وی گفت: امیدواریم بتوانیم در این همایش با گردهمایی پژوهشگران و ارتباط و تبادل نظری که با هم خواهند داشت نقش تمدن سازی بانوان را در تولید علم و به اشتراک گذاری پژوهشها و نظرات خودشان در این زمینه گام مؤثری برداریم.