رسانه عبری: حماس در تلفن همراه نظامیان نفوذ کرده بود
اقتصاد ایران: نتایج تحقیق ارتش رژیم صهیونیستی در رابطه با شکست ۷ اکتبر نشان داد، حماس طی سال منتهی به ۷ اکتبر در سیستمهای الکترونیکی به ویژه تلفنهای همراه نظامیان اسرائیلی نفوذ کرده بود.
به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی که شامگاه دوشنبه آن را منتشر کرد، پرده از حقایقی برداشت که آن را چهره سخت و دردناک جنگ برای اسرائیل توصیف و تاکید کرد، براساس تحقیق حساس و سری انجام گرفته توسط بخش حفاظت اطلاعات ارتش اسرائیل، حماس طی 2 سال منتهی به 7 اکتبر در اکثر تلفنهای همراه نظامیان اسرائیل نفوذ کرده بود.
در این گزارش که به گفته این شبکه تلویزیونی قرار است به زودی در اختیار «هرتسی هالیوی» رئیس ستاد ارتش اسرائیل قرار بگیرد، حماس در چارچوب یک حمله سایبری تمامی دستگاههای الکترونیکی که ارتش اسرائیل از منابع خارج از ارتش خریداری کرده بود را هک کرده بود و در این رابطه قصور قابل توجهی در تامین امنیت سایبری مسئولین عالیرتبه نظامی و پایگاههای اسرائیل مشاهده شده است.
نیر دپوری خبرنگار نظامی شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این گزارش اعلام کرد، تحقیقات بخش حفاظت اطلاعات در ارتش اسرائیل در مورد حادثه (شکست) 7 اکتبر به نتایج ملموسی در رابطه با نحوه موفقیت حماس در جمع آوری اطلاعات امنیتی از ارتش اسرائیل پیش از این تهاجم رسید که قرار است جزئیات آن بعد از آنکه هرتسی هالوی رئیس ستاد ارتش و یوآف گالانت وزیر جنگ از آن مطلع شوند، منتشر گردد.
کارشناسان در رابطه با نحوه دستیابی حماس به حجم گستردهای از اطلاعات در مورد ارتش اسرائیل، تحقیق کردند و به دنبال روشی بودند که این اطلاعات امنیتی و طبقه بندی شده به دست حماس رسیده است، اطلاعاتی که به آنها اجازه داد این عملیات خود را علیه پایگاههای ارتش اسرائیل انجام دهند.
این تحقیق به شدت حساس و بخشهای عمدهای از آن همچنان محرمانه باقی مانده است.
به گفته این خبرنگار، برخی از کسانی که در این تحقیق شرکت کردند آن را تحقیقی دردناک و بسیار تاثیر گذار توصیف کردند که میتواند چهره نه چندان خوب را از اوضاع ارائه کند، چون نتایج این تحقیق منجر به تغییرات ریشهای در موضوع امنیت دادهها و نحوه تعامل ارتش با حفاظت اطلاعات خواهد داشت.
به زعم شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی نتایج تحقیق ثابت کرده است که خیانتی در کار نبوده است بلکه بسیاری از نظامیان اسرائیلی مورد حمله سایبری قرار گرفتهاند و طی دو سال منتهی به این تهاجم به تلفن همراه نظامیان اسرائیلی نفوذ شده بود، علاوه بر آن تلاشهایی برای فریب آنها از طریق شبکههای اجتماعی هم صورت گرفت.
در چارچوب تلاشهای نفوذ به تلفنهای همراه نظامیان، حماس تلاش کرد تا شماره تلفن آنها را به دست آورده و از طریق آن به پیامهای رد و بدل شده آنها دست پیدا کرده و بتواند از این طریق اطلاعات امنیتی را هم کسب کند.
حماس اقدام به جمع آوری اطلاعات دیدار هم کرده و با استفاده از تصاوری که نظامیان اسرائیلی در شبکههای اجتماعی بارگزاری میکنند، بانک اطلاعاتی برای خود ایجاد کرده و از این تصاویر که نظامیان بدون هیچ نظارتی از پایگاهها و فعالیتهای عملیاتی خود بارگزاری میکنند، استفاده کند.
این تصاویر بارگزاری شده توسط سربازان اسرائیل بسیاری از نقاط ضعف و اهداف را برای حماس مشخص کرده بود.
به گفته کارشناسان در این تحقیق مشکلاتی در نحوه تامین امنیت مسئولین عالیرتبه و پادگانهای ارتش اسرائیل هم دیده شد.
در کنار آن به برخی از دستگاههای الکترونیکی که از طرفهای خارج از ارتش اسرائیل خریداری شده بود، هم رخنه شده بود.
به گفته کارشناسان شرکت کننده در تحقیق وقتی ارتش اسرائیل مقادیر زیادی در حدودچند هزار دوربین امنیتی برای پایگاههای خود از چین خریداری میکند، کسانی هم خواهند بود که بتوانند چگونه به این نوع دوربینها نفوذ کرده و بیشترین اطلاعات ممکن را از طریق این دوربینها جمع آوری کنند.
این رسانه اطلاعات بیشتری را در رابطه با نتایج این تحقیق ارائه نکرده و آن را به بعد از بررسی توسط مسولین عالیرتبه ارتش اسرائیل از جمله رئیس ستاد ارتش و وزیر جنگ موکول کرد.
انتهای پیام/