سازمان فضایی آرزو داشت که بخش خصوصی سکان فضایی را به دست بگیرد

اقتصاد ایران: رئیس سازمان فضایی کشور با اشاره به موفقیت ماهواره‌های پرتاب شده در ماه‌های گذشته از پرتاب ماهواره‌های جدید داخلی و بین‌المللی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سالاریه رئیس سازمان فضایی با اشاره به موفقیت بخش خصوصی در پرتاب دو ماهواره هد هد و کوثر گفت: سازمان فضایی روزی آرزو داشت که روزی بخش خصوصی سکان صنعت فضایی را به دست بگیرد.

وی گفت: حضور و اثربخشی مؤثر بخش خصوصی ما اساساً امکان رسیدن به نقاط ترسیم شده را نداشت مگر با حمایت بخش دولتی

سالاریه تاکید کرد: بخش خصوصی توانست در یک فضای رقابتی و با در نظر گرفتن معیارهای بازار و با نگاه تجاری به صنعت تجاری ورود کند.

وی همچنین اضافه کرد که بخش‌های دولتی، دانشگاهی و پژوه‌های ما در عرصه‌های مختلف فعالیت‌های زیادی انجام دادند و همه آن فعالیت‌ها مقدمه‌ای هست برای ورود به عرصه صنعت فضایی توسط بخش خصوصی.

پرتاب‌های بین‌المللی و داخلی خواهیم داشت

سالاریه همچنین با اشاره به پروژه‌های آتی گفت: پرتاب در ماه‌های گذشته داشتیم که ماهواره چمران پرتاب شد که تست‌های آن با موفقیت انجام شده است و گزارش آن در سایت سازمان فضایی آمد.

پرتابهای دیگری هم پیش‌بینی کرده‌ایم تا پایان سال که هم بین‌المللی و هم داخلی خواهند بود و توسط پرتابگر سیمرغ و پرتابگر قائم انجام خواهند گرفت.

رئیس سازمان فضایی همچنین در پاسخ به این سوال خبرنگار که در آینده چه نوع پرتابگر خارجی به فضا پرتاب خواهیم کرد گفت: یک کار بسیار بزرگ و ارزشمند که سازمان فضایی ایران شروع کرده ساخت پایگاه فضایی چابهار هست که به نوعی خودش محل پرتاب است

وی با اشاره به مدار لازم برای قرارگیری ماهواره‌های ایرانی گفت: مداری که ماهواره‌های سنجشی مان معمولاً در آن قرار می‌گیرند مدار خورشید آهنگ هست که از پایگاه‌های داخلی کشورمان امکان پرتاب و رسیدن به این مدار ممکن نیست

سالاریه اضافه کرد که سال گذشته پارس ۱ را از همین پایگاه روسی پرتاب کردیم اما انشالله با احداث پایگاه چابهار امکان دسترسی به آن مدارها را خواهیم داشت

در حال تکمیل....

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ