عرضه خودرو در بورس کالا بازار را رقابتی و فرایند کشف قیمت را شفاف می‌کند

اقتصاد ایران: عصر خودرو- حجت الاسلام محمد باقری بنابی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: قطعا عرضه خودرو در بورس کالا ضمن ایجاد فضای رقابتی، به کشف قیمت و شفاف سازی در عرضه کمک بزرگی خواهد کرد. این امر همچنین باعث ایجاد تعادل در بازار و کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو » به نقل از سنا،حجت الاسلام محمد باقری بنابی، با بیان این‌که رقابت تنها در سایه عرضه خودرو در بورس کالا امکان‌پذیر است،گفت: متاسفانه قیمت‌گذاری دستوری خودرو علاوه بر ایجاد زیان برای خودروسازان، فاصله قیمت بین کارخانه و بازار را افزایش داده و موجب ایجاد رانت و افزایش تقاضاهای غیر مصرفی شده است.

نماینده مردم بناب در مجلس با اشاره به پیشنهاد دولت در بودجه 1404 برای عرضه خودروهای وارداتی در بورس کالا، افزود: به نظر می‌رسد، عرضه و فروش خودرو در بورس کالا راه حلی مناسب برای ایجاد رقابت خودروسازان داخلی و خارجی و همچنین جلوگیری از رانت و تقاضاهای کاذب در بازار خودرو است.

باقری بنابی اعلام کرد: قطعا عرضه خودرو در بورس ضمن ایجاد فضای رقابتی، به کشف قیمت و شفاف سازی در عرضه کمک بزرگی خواهد کرد. این امر همچنین باعث ایجاد تعادل در بازار و کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خواهد شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: با تسهیل واردات خودرو و عرضه آن در بورس کالا شاهد رقابت هر چه بیشتر برای افزایش کیفیت و افزایش ظرفیت تولید و همچنین کاهش ضرر و زیان‌های ناشی از قیمت‌گذاری دستوری برای ‌خودروسازان کشور خواهیم بود.

باقری بنابی تأکید کرد: عرضه در بورس قطعا یکی از راهکارهای قابل توجه برای جلوگیری از انحصاری بودن صنعت خودرو در کشور است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ