عربستان زیارت را به گردشگری مذهبی تقلیل داده است

اقتصاد ایران: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: عربستان زیارت را به توریسم مذهبی تقلیل داده. ما می‌دانیم که چه فرقی بین این دو هست. زیارت با گردشگری مذهبی فاصله زیادی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم تکریم و معارفه رییس سازمان حج و زیارت که امروز در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد گفت: تعبیراتی برای مکه مکرمه آمده که قابل توجه است آن را اولین معبد انسان مبارک و محل برکت نامیده‌اند. نسبت ما مسلمانان با کعبه در چند حوزه هست تعبیر حجت الاسلام جوادی آملی هست که ایشان می‌گویند حیات و ممات انسان با کعبه است.

صالحی گفت: عربستان زیارت را به توریسم مذهبی تقلیل داده و ما می‌دانیم که چه فرقی بین این دو هست. زیارت با گردشگری مذهبی فاصله زیادی دارد. ما ممکن است در دو زیست بوم مختلف قرار بگیریم همه شما تجربه دارید و دیدید یک نفر تمام عمر در انتظار حج است این زیست بوم که مبتنی بر زیست بوم قدسی است در عربستان به معنای دیگری تقلیل پیدا کرده و کار سازمان حج و زیارت این است که این زیست بوم تاریخی در زیست بوم جدید گم نشود. تغییرات در آن سوی مرزهاست و تغییراتی هم این طرف افتاده است باید به آنها توجه کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: با توجه به سابقه آقای بیات انتظار می‌رود که بدانند نمی‌توان در مسیر گذشته پیش رفت البته به مسیر گذشته نقدی نیست بلکه شرایط جدیدی بوجود آمده است و باید بتوانیم از این سازمان صیانت کنیم این سازمان یکی از یادگارهای خوب جمهوری اسلامی است. همراهی با تغییرات خوب نیست اما باید به آن توجه کرد. این انتظار می‌رود که آقای بیات بتواند برای این مقطع خاص در تاریخ سازمان حج و زیارت که زیست بوم خارجی و داخلی دچار تغییرات جدی است این کشتی را به مقصد نهایی برساند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ