بیابان زدایی اولویت مهم سازمان منابع طبیعی کشور است

اقتصاد ایران: شیراز- مدیر کل دفتر امور بیابان های سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: بیابان زدایی اولویت مهم سازمان منابع طبیعی کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس، غلامرضا هادر بادی در همایش مدیران اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از شهرستان‌های بیابانی فارس ضمن قدردانی از اقدامات و پروژه‌های بیابان زدایی انجام شده در فارس گفت: بسیاری از فعالیت‌های انجام شده در شهرستان‌های بیابانی استان ارزشمند و دستاورد بزرگی برای کشور و استان است که می‌بایست نظیر اینگونه اقدامات به دیگر مناطق بیابانی کشور تعمیم یابد.

وی ادامه داد: حمایت دولت از فعالیت‌های بخش خصوصی در برون سپاری فعالیت‌های بیابان زدایی یک امر اساسی است و سازمان منابع طبیعی به منظور فراهم نمودن زیر ساخت‌های لازم برای ترغیب و تشویق بیش از پیش مردم، بخش خصوصی و صنایع تولیدی در راستای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه و اجرای طرح‌های بیابان زدایی حمایت جدی در دستور کار دارد.

هادر بادی با تاکید بر سپردن نهالستان‌های منابع طبیعی به جوامع محلی افزود: مهمترین راه حفاظت از عرصه‌ها و احیای مناطق بیابانی مشارکت مردم و جوامع محلی در کاشت و تولید نهال است که با سپردن کار به این قشر شاهد تحقق دستاوردها و الگوی درست مشارکت مردم در این حوزه است.

مدیر کل دفتر امور بیابان‌های سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در ادامه بر استفاده از ظرفیت صندوق‌های حمایت از توسعه منابع طبیعی در اجرای پروژه‌های بخش بیابان تاکید کرد و گفت: با تقویت کمک‌های فنی و اعتباری به صندوق‌های حمایت از توسعه منابع طبیعی می‌توانیم با اجرای طرح‌های جدید شاهد قدم‌های مثبت و تأثیر گذاری در این حوزه باشیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ