زنجان در زمینه تولید و خرید تضمینی گندم رکورد زنی کرد

اقتصاد ایران: زنجان-رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: تولید ۶۵۰ هزار تن گندم و خرید تضمینی بیش از ۵۰۰ هزار تن از این محصول در سال زراعی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ رکوردزنی بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، روح‌الله حسنی با بیان اینکه سال زراعی گذشته، سال پرخیر و برکتی در محصول مهم گندم بود و تولید ۶۵۰ هزار تن و خرید تضمینی بیش از ۵۰۰ هزار تن گندم در سال زراعی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ رکورد زنی بود، گفت: بارندگی‌های مناسب بعد از عید، تهیه تدارکات کشاورزی اعم از کود، سم، ادوات و مراکز تولید و فروش بذر عامل این موفقیت بود.

وی فراهم بودن شرایط طبیعی و تلاش کارشناسان و برنامه‌ریزان بخش خصوصی و دولتی بخش کشاورزی را عامل دیگر این رکوردشکنی عنوان کرد و افزود: سال زراعی گذشته بیش از ۳۱۸ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان زیرکشت گندم رفت و از این میزان، ۱۸ هزار هکتار به صورت کشت آبی و ۳۰۰ هزار هکتار به صورت کشت دیمی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به خرید گندم و نگهداری و انباشت آن در سیلوها و جلوگیری از خسارت عوامل طبیعی، رعایت اصول کشت و داشت و برداشت در تولید گندم مطلوب، گفت: بر اساس برآوردهای انجام شده در سال زراعی جاری، تولید حدود ۵۵۰ هزار تن گندم در استان پیش‌بینی می‌شود.

حسنی افزود: با اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارها، این اراضی زیر کشت محصولات مختلف از جمله گندم، جو، حبوبات، گیاهان علوفه‌ای و نباتات رفته و حمایت‌های ویژه نیز از کشاورزان در زمینه بیمه، تأمین بذر و نهاده‌ها و سایر اقدامات ترویجی انجام می‌شود.

وی ادامه داد برای تأمین امنیت غذایی باید سطوح زیر کشت یا بهره‌وری را افزایش دهیم که با توجه به چالش‌های اشاره شده، امکان افزایش سطح زیرکشت برای خیلی از محصولات وجود ندارد، بنابراین باید به سمت افزایش بهره‌وری برویم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ