مجموعه چهارجلدی کتابشناسی آثار ایران‌پژوهی در ترکیه منتشر شد

اقتصاد ایران: رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ترکیه، مجموعه چهارجلدی کتابشناسی آثار حوزه ایران‌پژوهی چاپ شده بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ میلادی را منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ترکیه، مجموعه چهارجلدی کتابشناسی آثار حوزه ایران‌پژوهی چاپ شده در بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ میلادی را منتشر کرد. در این مجموعه چهار جلدی، آثار منتشر شده به دو گروه آثار تألیفی و آثار ترجمه تقسیم شده، و در هر جلد آثار منتشر شده در آن سال به صورت تفصیلی مورد مطالعه و تشریح قرار گرفته است.

همچنین، ۷۰ عنوان اثر تألیفی و ۱۲۰ عنوان اثر ترجمه‌ای مورد بررسی و معرفی قرار گرفته و در معرفی هر کتاب تألیفی تلاش شده است تا تلخیصی از نتایج علمی موجود در کتاب ارائه شود و فضای ذهنی نویسنده و نوع نگاه او به میراث ایرانی مورد توجه قرار گیرد.

در بخش آثار تألیفی، تلاش بر این است تا گفتمان علمی حاکم بر کتاب مورد توجه قرار گیرد، و در موارد لازم به بررسی چگونگی و میزان بهره برداری نویسندگان از منابع ایرانی برای انتقال تصویری دقیق از ایران مورد توجه بوده است.

در بخش معرفی آثار تألیفی هم با هدف انتقال تصویر دقیق از فضای نشر ترکیه در حوزه ایرانشناسی تلاش شده است تا در کنار آثار آکادمیک، آثار عمومی در حوزه‌های موضوعی مختلف از جمله تاریخ، ادبیات، سیاست، جامعه شناسی و ژئوپولتیک مورد توجه قرار گیرد.

در بررسی آثار ترجمه‌ای، اهتمام لازم برای انتقال دقیق اطلاعات نسخه‌شناسی آثار در زبان فارسی و نیز زبان ترکی به عمل آمده و در موارد مختلف سطح ادبی و فنی ترجمه مورد ارزیابی علمی قرار گرفته است.

رایزنی فرهنگی ایران در ترکیه، این کتاب‌ها را در هفته کتاب جمهوری اسلامی رونمایی می‌کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ