هدف‌گذاری تولید و صادرات زعفران با همراهی شبکه تعاون

اقتصاد ایران: سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: با وجود راهبری بیش از ۸ هزار تشکل در سازمان مرکزی تعاون روستایی می‌توانیم برای تولید پایدار و صادرات زعفران برنامه‌ریزی کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا طلایی، سرپرست سازمان تعاون روستایی ایران در اولین جشنواره روز ملی زعفران با اشاره به حمایت‌های وزیر جهاد کشاورزی در خصوص این محصول، گفت: زعفران به عنوان یک محصول صادراتی نقش بسزایی را در اقتصاد، اشتغال پایدار و ارزآوری بازی می‌کند.

وی ضمن تاکید بر استفاده از فرصت‌های ارزشمند تحقیقاتی و گفتمان‌های تجاری فراهم شده در این همایش، افزود: کشور ما ۹۰ درصد زعفران دنیا را تولید می‌کند و بیش از ۴۰۰ تن از تولید زعفران در بازار جهانی را در اختیار داریم.

طلایی با اشاره هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی برای تولید و صادرات این محصول، تصریح کرد: باید هزینه‌های تولید را کاهش و بهره‌وری را افزایش دهیم، بهره‌وری شامل یافته‌های انجمن‌ها و مراکز تحقیقاتی می‌باشد که در مزارع پیاده سازی شده است.

وی افزود: باید هدف‌گذاری برای صادرات، ارزآوری و اشتعال پایدار برنامه‌ریزی شود.

طلایی با بیان اینکه مجموعه سازمان تعاون روستایی ایران بیش از ۸ هزار تشکل را در قالب شبکه، راهبری می‌کند، تصریح کرد: شبکه تعاون روستایی در راستای وظایفی که دارد نقش خود را ایفا می‌کند و امیدواریم که بتوانیم از ظرفیت‌های خوب استان برای کمک به زعفران کاران استفاده کنیم.

سرپرست سازمان تعاون روستایی ایران گفت: طرح‌های کلانی که در حاشیه همایش ارائه شده می‌تواند در قالب صنایع تبدیلی و تکمیلی، مکانیزاسیون کاشت، داشت و برداشت، طرح‌های تحقیقاتی صنایع غذایی و بهداشتی و … به شکوفایی صنعت تولید و صادرات زعفران کمک کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ